Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 29 Haziran Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 29 Haziran Fenerbahçe transfer gündemi

29.06.2017 - 11:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeneden devam ediyor. Teknik patron Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda Fenerbahçe yönetimi transferi Ağustos'a kalmadan bitirmeyi hedefliyor. İşte Fenerbahçe'nin transferi için yoğun mesai harcadığı o isimler...

Fenerbahçe transfer haberleri - 29 Haziran Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transferi erken noktalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Valbuena, Dirrar ve Mehmet Ekici gibi kaliteli ayakları ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe transferde hata yapmak istemiyor. İşte Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan isimler

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferde taarruza devam ediyor

Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar'la transfere hızlı giren Fenerbahçe, daha sonra frene basmıştı. Sarı-Lacivertliler, yeniden taarruza başladı. İşte listedeki isimlerle ilgili gelişmeler ve son dedikodular...

Emre Mor - Heyecan kısa sürdü

Genç yıldızın menajeri Muzzy Özcan, dün öğle saatlerinde kulüp binasına geldi. Bu haber, gündeme bomba gibi düştü. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Emre'nin kiralanması için görüşmelerin başladığını düşünerek büyük heyecan yaşadı. Ancak Özcan'ın, Dortmund'lu yıldız için değil; Fenerbahçe'nin altyapısında oynayan oyuncusu Oğuz Kaan Güçtekin'le ilgili konuşmak için kulübe geldiği ortaya çıktı.

Doumbia - Mutlu haber gelebilir

İtalyan basını, Fildişi Sahilli oyuncunun son anda Sporting'i geri çevirerek Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiğini yazmıştı. Hatta Doumbia'nın, İstanbul'a gelmek için Sarı-Lacivertliler'in özel uçağını beklediği belirtilmişti. Kanarya, Roma ile de her konuda anlaşma sağladı. Emenike'nin kadro dışı kalmasının ardından süreci hızlandıran yönetim, her an müjdeli haberi verebilir.

Haberin Devamı

Ben Arfa - Bir kez daha gündemde

Fransız yıldızın adı farklı transfer dönemlerinde defalarca Fenerbahçe ile anıldı. Son günlerde Ben Arfa dedikoduları yeniden gün yüzüne çıktı. Yıldız futbolcunun önceliği Fransa'da kalmak olsa da burada istediği şartlarda teklif alamadı. Ben Arfa'yı isteyen Nantes'ın başkan Kita, oyuncunun Türkiye'ye gideceğini söyledi. 30 yaşındaki futbolcuyla ilgili sürpriz bir gelişme olabilir.

Mirallas - Girişimlere devam

Everton Menaceri Ronald Koeman, yapılan transferlerin ardından Kevin Mirallas'a, "Kadro planlarım arasında ilk sıralarda değilsin. Eğer istersen, ayrılmana izin vereceğiz" mesajı gönderdi. Belçikalı oyuncu da seçenekleri değerlendirmeye başladı. Fenerbahçe, başarılı kanat oyuncusuna imza attırmak için girişimleri sürdürüyor. Mirallas'ı çok isteyen Aykut Kocaman, gelişmeleri yakından takip ediyor.

Bacca - Fenerbahçe beklemede

Sarı-Lacivertliler, Kolombiyalı golcü için Milan için görüşmüş, Bacca ile de pazarlık yapılmıştı. İtalyan devi, oyuncusunu kiralamaya hazır. Ancak yıldız oyuncu önceliğinin Milan'da kalmak olduğunu söyledi. Bunun üzerine Fenerbahçe cephesi beklemeye geçti. Kolombiyalı forvete kesin olarak gönderileceği söylenirse, Sarı- Lacivertliler bir kez daha harekete geçecek.

Haberin Devamı

Ospina - Arsenal'e rest

David Ospina'nın, Fenerbahçe'nin bu sezonki ilk transferi olması bekleniyordu. Oyuncu ile daha lig bitmeden el sıkışıldı, Arsenal ile görüşmelerde de sona gelindi. Ancak İngiliz devi sürekli yeni taleplerde bulunduğu için imza bir türlü atılamadı. Bu durum yönetimin sabrını taşırdı. Fenerbahçe, Arsenal'a bir an önce karar vermesi için rest çekti. Bu hafta gelişme yaşanmazsa, Kameni, İstanbul'a çağırılacak.

Yazarlar