Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

04.08.2013 - 11:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Emenike yarın geliyor

Antalya’dan Holmen bombası

Emenike yarın geliyor

Transferi için izni kapan Emenike’nin yarın özel uçakla İstanbul’a gelip imza atması bekleniyor.

Ve F.Bahçe’nin yeni forveti Emmanuel Emenike oldu. AMK Spor’un 1 hafta önce okuyucularına duyurduğu mutlu son, artık resmileşiyor. Uzun süredir Oscar Cardozo ve Emenike arasında mekik dokuyan, hatta Benfica’yla anlaşmışken Spartak Moskova’dan gelen haberle rotayı Rusya’ya kıran sarı-lacivertliler, 13 milyon euroya bu transferi bitirmişti.

4 YILLIK ANLAŞMA

Pazarlıkların sonucunda Emenike’yle de ilk yılı 2.9 milyon euro olmak ve her sene 100 bin euro artma şartıyla 4 yıllık anlaşma sağlayan Kanarya, avukatlar aracılığıyla sözleşmeyi hazırladı. Ve dün 26 yaşındaki Nijeryalı golcü, hocası Valeri Karpin ve başkanı Leonid Fedun’la görüşüp trasferi için izin istedi. Gitmek istediğini söylediği üstlerinden de onayı alan Emenike, ‘Son maçını oyna öyle git’ ricasını da kırmadı.

Bugün son kez Rusya Ligi’nde boy gösterecek olan Emenike, daha sonra F.Bahçe’nin yollayacağı özel uçakla İstanbul’a giterilecek ve resmi imzalar da atılacak. Oyuncunun hazır olarak gelecek olmasından mutluluk duyan Ersun Yanal, Emenike’yi Süper Kupa’ya yetiştirmek istiyor.

Haberin Devamı

Antalya’dan Holmen bombası

Yeni sezonda hedefini üst sıralar olarak belirleyen Antalyaspor, transferde büyük oynuyor. Baros’u alarak tüm dikkatleri üzerine çeken, Anton Ferdinand’la da el sıkışan kırmızı-beyazlılar, orta alana flaş bir takviye yapmak için uğraşıyor: Samuel Holmen. Fenerbahçe’nin İstanbul Belediye’den kadrosuna kattığı Holmen, sarı-lacivertli takımda o bölgede 8-9 futbolcu olduğu için şans bulmakta zorlanıyor. Güney ekibinin başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe’nin Holmen’i kendilerine önerdiğini söyledi. İsveçli futbolcunun kalitesinin tartışılmaz olduğunu vurgulayan Gencer, yıllık ücretinin sorun olduğunu ifade etti. Holmen, sözleşme gereği 1.3 milyon euro garanti ücret kazanıyor.

YARI YARIYA ÖDENİRSE TAMAM

Antalyaspor ise en iyi ihtimalle bu rakamın yarısını verebilir. Eğer Fenerbahçe ücreti yarı yarıya ödemeyi kabul ederse, Holmen’in kiralık olarak Güney ekibinin yolunu tutacağı ifade edildi. Kırmızı-beyazlılar, bu görüşünü Fenerbahçe’ye iletti. Eğer olumlu yanıt gelirse Antalyaspor Holmen transferinin ardından başka oyuncu almayı düşünmüyor.