Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

08.08.2013 - 09:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Cardozo özür diledi

Krasic'den flaş açıklamalar

Yobo'dan flaş iddia!

Cardozo özür diledi

Fenerbahçe’nin Emenike’yi almasıyla büyük hayal kırıklığı yaşayan Oscar Cardozo, takımına tekrar geri döndü.

Sezonun son maçında hocası Jorge Jesus’un üstüne yürüyerek itekleyen Cardozo’nun bu hareketi büyük tepki çekmiş ve kadro dışı kalmıştı. Bugüne kadar Lizbon’da tek başına çalışmalarını sürdüren ve Fenerbahçe’den haber bekleyen Paraguaylı oyuncu sarı-lacivertli kulüpten istediği yanıtı alamayınca hocasından ve kulübünden özür dileyerek takımla çalışmalara başladı. Benficalı futbolcu kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti ve geleceği ile ilgili son kararı başkanının vereceğini söyledi.

Haberin Devamı

Krasic'den flaş açıklamalar

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasic, sarı lacivertli takımdan ayrılmak için şu an aldığı paranın yarısına bile razı olduğunu açıkladı.
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan Sırp futbolcu Milos Krasic, ülkesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu ve çok çalışmasına rağmen sarı lacivertli kulübün kendisini 'görmediğini' iddia ederek aldığı paranın yarısına bile başka bir takımda oynayabileceğini ifade etti.

İki sezon önce Juventus'tan 7.5 milyon euroya transfer edilen Krasic verdiği kısa röportajda kendisi ile ilgilenen takımlardan Genoa ve Spartak Moskova'nın tekliflerini de doğruladı.

"GÖRMEZDEN GELİNİYORUM"
28 yaşındaki oyuncu açıklamasında kulübünün kendisi ile ilgili hiç bir girişimde bulunmadığını belirterek, "Burada elimden geleni yapıyorum. Biraz görmezden geliniyorum. Herhangi bir yönetici ile ilgili de geleceğim hakkında konuşmadım. Transfer dönemi bitene kadar gidip gitmeyeceğimi de bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

SPARTAK MOSKAVA'YA GİDER Mİ?
Özellikle Emenike transferi sırasında adı Spartak Moskova ile takas iddialarına karışan Sırp oyuncu gelişmelerden haberdar olduğunu belirterek, "CSKA'da 6 yılım geçti. Spartak ile CSKA arasında önemli bir rekabet var. Benim Spartak'a gitmem için iyi düşünmem lazım" dedi.

Haberin Devamı

Röportajda bu cevabının 'Spartak'a gitmem' şeklinde yorumlanıp yorumlanmayacağı ile ilgili soruya ise 'Evet' cevabını vererek Moskova ekibine tüm kapıları kapamış oldu.

"ALDIĞIM PARANIN YARISINA BİLE..."
Fenerbahçe'de şanssız zamanlar geçirdiğini ancak bu zaman dilimi içerisinde de iki yılının boşa gittiğini söyleyen Krasic, sarı lacivertli kulüple artık devam etmesinin bu şartlar altında zor olduğunu belirtti.

Krasic açıklamalarının en çarpıcı bölümünde ise şu ifadeleri kullandı: "Her türlü şeyi konuşmaya hazırım. Başka bir takımda oynamak için İstanbul'daki şartların yarısına bile başka bir takımda oynayabilirim."

Son olarak İtalyan ekibi Genoa'nın kendisiyle ilgilenmesini doğrulayarak, "Geçmişte böyle bir şey benim de kulağıma gelmişti. Ancak sonradan bir ses çıkmadı" şeklinde konuştu.

Yobo'dan flaş iddia!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı savunmacısı Joseph Yobo, Cardiff City iddialarına cevap verirken, sarı-lacivertlilerin Devler Ligi'ne katılamaması durumunda yabancıların çoğunun takımdan ayrılabileceğini belirtti."

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike transferi sonrasında artan yabancı sayısı nedeniyle gönderilebileceği ifade edilen isimlerden Joseph Yobo'nun İngiltere Premier Lig'in yeni takımlarından Cardiff City'ye transfer olabileceği iddia edildi.


Konu ile ilgili bir röportaj veren Nijeryalı savunmacı, "Geleceğim ile ilgili birçok spekülasyon var ve devam ediyor. Gerçekte ise ne olduğunu bilmiyorum. Etrafımda dolaşan haberlerden haberim yok." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin CAS'ta süren dava sonunda Şampiyonlar ligi'ne katılamama ihtimalini de değerlendiren 32 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı kesin olarak açıklanmadığı sürece spekülasyonlar devam edecek. Eğer Devler Ligi'ne alınmazsak birçok yabancı oyuncu ayrılmak zorunda kalacak" diye konuştu.

Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi'nde devam edip edemeyeceğini belli edecek karar CAS tarafından 28 Ağustos tarihinde açıklanacak.