Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

09.08.2013 - 09:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Kampl Yanal’ı büyüledi!

Krasic isyanlarda!

İnadına Emenike!

Kampl Yanal’ı büyüledi!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe’ye elenen Red Bull Sazburg’un Sloven oyuncusu Kampl, iki maçta ortaya koyduğu müthiş performans ile teknik direktör Ersun Yanal’ı büyüledi. Yabancı kontenjanını tamamlayan tecrübeli teknik adam, 22 yaşındaki futbolcuyu önümüzdeki sezon F.Bahçe’ye transfer edebileceklerinin sinyalini verdi.

Son maçın rakamlarını inceleyen Yanal, Kampl’ın koşu şiddetiyle ilgili çıkan tabloya hayran kaldı. Sloven futbolcu her iki devrede de 900’er metrelik deparlı koşu şiddeti ortalaması ile tavan yaptı. Futbolda ender görülen bu istatistiğiyle Yanal’ı mest etti. F.Bahçe taraftarına övgü yağdıran Kampl, bu sezon yakın takibe alınacak.

Leverkusen kökenli

Haberin Devamı

2010-11 sezonunda Leverkusen’de 1 maç oynayan Kampl daha sonra Fürth’e transfer oldu ancak fazla forma şansı bulamadı. Sloven futbolcu ardından Aalen’da 3 maçta 2 gol atınca soluğu Salzburg’da buldu. Avusturya’da parlayan Kampl, bu sezon takımın en önemli silahlarından biri oldu.

Krasic isyanlarda!

Gönderilmesi gündemde olan Milos Krasic, Sırp basınına verdiği demeçte, “Fenerbahçe’de beni görmezlikten geliyorlar” dedi. Sarı-lacivertli takımda forma giyebilmek için çok çalıştığına dikkat çeken Krasic, transferiyle ilgili hiçbir yöneticiyle konuşmadığını ve geleceği ile ilgili bilgi sahibi olmadığını dile getirdi. Sırp oyuncu, CSKA Moskova’da 6 yılının geçtiğini ve Spartak Moskova’ya gitmesinin söz konusu olmadığını da sözlerine ekledi.

‘Yarısına oynarım’

Krasic bu şartlar altında F.Bahçe’de kalmasının zor olduğuna dikkat çekerek, “Aldığım paranın yarısına bile başka takımda oynamaya razıyım” yorumunu yaptı. Sırp oyuncu Genoa’nın kendisiyle ilgilendiğini de doğruladı.

İnadına Emenike!

2010-11 sezonunun ardından transfer olduğu Fenerbahçe'ye, 3 Temmuz şike sürecinin patlak vermesi ile bir maç bile oynamadan veda eden Emmanuel Emenike, 2 sezonun ardından hayalleriyle yeniden kucaklaştı. "Transferi bitti" denilen Oscar Cardozo'nun yerine tercih edilen 26 yaşındaki yıldız, sarılacivertlilerin yeni golcüsü oldu.

Haberin Devamı

CARDOZO'YA TERCİH ETTİM

Emenike'yi yeniden Fenerbahçeli yapan en önemli faktör, şüphesiz ki teknik direktör Ersun Yanal'ın tercihiydi. Yönetime, "Emenike benim sistemime daha çok uyar" raporu sunan Yanal, yıldız futbolcuya da menajeri vasıtasıyla, "Seni Oscar Cardozo'ya tercih ettim. Transferinde her türlü kolaylığı göster" mesajı yolladı, ayrıca takımda kendisine biçeceği role kadar bilgiler verdi.

YILDIRIM ÇOK ETKİLENDİ

Fenerbahçeli futbolcuların Emenike'den yana irade ortaya koyması da Nijeryalı yıldızın Kadıköy yolunu açan bir diğer önemli etkendi. 3 Temmuz sürecinde şikeyle suçlanan Emenike'nin haksız bir şekilde Fenerbahçe'den uzaklaştırıldığını savunan sarı-lacivertli oyuncuların, "Bazıları ile yarım kalan bir hesabımız var. Cardozo da çok önemli bir yıldız ama biz Emenike'yi kadroda görmek istiyoruz" diyerek başkan Aziz Yıldırım'ı etkiledikleri ortaya çıktı.