Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

10.08.2013 - 10:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Nani savaşı

İngilizler dedikoduya başladı

Nani savaşı

Yakın geçmişte Stoch ve Kuyt'la Galatasaray'a transfer çalımı atan, bu sezon ise ezeli rakibinin ilgilendiği Alper Potuk'u bünyesine katan Fenerbahçe şimdi de Cimbom'un görüşme halinde olduğu Nani'ye kancayı taktı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın topu ileriye hızlı taşıyan ve iki kanatta kullanabileceği yıldız futbolcu istemesi üzerine Luis Nani operasyonu için düğmeye basıldı. Sarı-lacivertli ekip, Portekizli futbolcunun transferi için menajer Ahmet Bulut'u yetkilendirdi. Fenerbahçe'nin bu transfere 15 milyon euro ayırdığı belirtilirken, Emenike'de olduğu gibi yine işadamlarından alınacak maddi destek ve uzun vadeli ödeme planıyla Nani'nin kadroya dahil edilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

YÖNETİCİ, TWİTTER'DAN İŞARETİ VERDİ

Fenerbahçeli yöneticiler Nani harekatında çok önemli avantajlara sahip olduklarını düşünüyor. Kadrosunda Alves ve Meireles gibi Portekiz Milli Takımı'nın iki önemli ismini barındıran Fenerbahçe'ye Nani'nin "Hayır" demeyeceği tahmin ediliyor. Haziran ayı başında Nani için 15 milyon euro isteyen İngilizlerin şimdi 9 milyon euro'ya kadar indiği kaydedildi. Hatırlanacağı gibi sarı-lacivertli kulübün yöneticilerinden İsfendiyar Zülfikari önceki gün twitter'dan "Varan 1 Emenike" mesajı atınca kamuoyunda "Acaba varan 2 kim olacak" sorusu sorulmaya başlanmıştı. Nani operasyonu başarıyla gerçekleşirse, Krasic'in gönderilmesinin ardından Holmen'e de lisans çıkarılmayacak.

İngilizler dedikoduya başladı

Her fırsatta F.Bahçe'de mutlu olduğunu dile getiren sarı-lacivertlilerin Senegalli yıldızı Moussa Sow'un takımdan ayrılabileceğine yönelik dedikodular, Emmanuel Emenike'nin gelişi ile birlikte artış gösterdi. İngiliz basını, eski bir iddiayı yeniden gündemine taşıdı. Senegalli golcü için Southampton'un devreye girdiğini öne sürdü.