Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

15.08.2013 - 10:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Krasic’i de istiyorlar!

Emre ikna etti

Webo'dan ayrılık sinyali

Krasic’i de istiyorlar!

Miroslav Stoch’u kiralayan PAOK, Fenerbahçe’nin göndermek istediği Sırp yıldız Milos Krasic’e de talip oldu. Yunan ekibi, tıpkı Stoch’ta olduğu gibi Krasic’i kiralamak için sarı-lacivertli takımın yöneticilerine başvurdu.

M.Kharkiv’in UEFA tarafından Avrupa’dan men edilmesi üzerine Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için Schalke’yle oynayacak olan PAOK’un bu yüzden Krasic’e de talip olduğu öğrenildi. Yunan ekibinin basın sözcüsü Panagiotis Panagiotas, “Tıpkı Miroslav Stoch gibi Milos Krasic de çok kaliteli bir futbolcu. Bekleneni verememesi çok ilginç. Kendisinin kalitesi tüm Avrupa tarafından çok iyi biliniyor” ifadesini kullandı.

Hala 11 yabancı var

Haberin Devamı

Bilindiği gibi Kanarya, Stoch’u 1 milyon euro karşılığında kiralamıştı. Buna rağmen 11 yabancısı bulunan F.Bahçe, kadroyu boşaltmak adına bu transfere onay verecek.

Emre ikna etti

Fenerbahçe'nin Arda Turan aşkı gittikçe alevleniyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sarı-lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu'nun araya girerek aklını çelmek istedikleri Arda ile ilgili ilginç bir olay yaşandı. F.Bahçe'nin yıldız oyuncu için Atletico Madrid'e yaptığı '24 milyon euro'luk' teklif iddiası ile ilgili yorumlar yapılırken, milli futbolcu sarı-lacivertlilere imzayı attı. Milli Takım'ın kamp yaptığı Ataköy'deki Sheraton Otel'de bir Fenerbahçe taraftarı Emre Belözoğlu'ndan formasını imzalamasını istedi. Kaptan, taraftarı kırmayıp imzayı attığı sırada Arda Turan'ı fark ederek, espriyi patlattı:

AZiZ YILDIRIM ZiYARET EDECEK "

Arda gel yeni formana ilk imzanı at." Bunu duyunca şaşıran Arda, "Duyan bir şey var zannedecek. Yanlış anlaşılacak" diyerek olayı kurtarmaya çabaladı. Ancak taraftar imza konusunda ricada bulununca yıldız futbolcu da kıramayıp, imzayı attı. Arda Turan'ın, sarı-lacivertli formayı imzalaması, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye resmi imzayı atacağı şeklinde yorumlandı. Öte yandan Arda'nın, başkan Aziz Yıldırım'a "Sizinle her zaman konuşurum ama İstanbul'da olmasın. Sizi Madrid'de konuk edeyim" dediği, Yıldırım'ın da milli maç sonrası İspanya'ya dönecek olan Arda'yı Madrid'deki evinde ziyaret etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Webo'dan ayrılık sinyali

Emenike'nin transferiyle Fenerbahçe'de forma giyme şansı iyice azalan Pierre Webo'nun, İspanya'daki eski takımı Osasuna'dan teklif aldığı iddia edildi. İspanyol vatandaşı olan Kamerunlu oyuncunun tribünde oturmak istemediğini, İspanya'ya dönerek sahada olmayı arzuladığını teknik direktör Ersun Yanal'a ilettiği belirtildi. Kamerunlu fovet geçen sezon sarı-lacivertli forma ile çıktığı 20 karşılaşmada (Süper Lig, Avrupa Ligi, Türkiye Kupası) 10 gole imza atmıştı.

Yazarlar