Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

03.09.2013 - 09:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

F.Bahçe'den Fernandes'e: Beşiktaş'a imza atma

Sow ile ipler kopabilir

Kuyt'tan ayrılık itirafı!

Yobo'yu Norwich istedi, o gitmedi!

Kadlec'e verilen paralar uçtu!

Haberin Devamı

F.Bahçe'den Fernandes'e: Beşiktaş'a imza atma

Fernandes’in imza atmamasının altında F.Bahçe’den aldığı “Ocakta bizimle imzala. 3.5 milyon euro imza parası ile yıllık 3.5 milyon euro verelim” teklifinin olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ın “Sözleşme uzatalım” teklifine bir türlü yanaşmayan, ücret artışına rağmen “Ocakta tekrar masaya otururuz” diyen Manuel Fernandes’in F.Bahçe’den aldığı astronomik teklif nedeniyle Kartal’la kontrat yenilemediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin idari menajer Hasan Çetinkaya aracılığıyla “Sözleşmeni uzatma. Sezon sonunda serbestsin ocakta bizimle imzala. Sana 3.5 milyon Euro imza parası, yıllık da 3.5 milyon Euro artı maç başı ücret verelim” teklifi Portekizli’nin kafasını karıştırdı.

Haberin Devamı

Çetinkaya'nın Portekizli oyuncuyla F.Bahçe forması giyen vatandaşları Alves ve Meireles aracılığıyla temas kurduğu ifade edilirken, bu teklifi duyan siyah-beyazlı yönetim Manuel Fernandes’in bedavaya elden çıkmasından korkuyor. Geçen sezon ocak ayında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes için kendilerine yapılan 18 milyon Euro’luk teklifi reddettiklerini bizzat açıklarken, yine aynı dönemde futbol şubesinden sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı da 23 milyon Euro’luk teklif yapılması durumunda cevaplarının hayır olacağını ifade etmişti.

Yıldız futbolcunun bedelsiz olarak takımdan ayrılma ihtimalinin ortaya çıkması üzerine Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi karşı atağa kalkmaya hazırlanıyor. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı arayarak “Ne yapıyorsunuz siz başkan? Yapmayın oyuncumuzun aklını çelmeyin” demesi bekleniyor. Portekizli yıldıza sözleşme uzatması için baskı yapan Beşiktaş 2. Başkanı’nın bir diğer alternatif olarak da F.Bahçe’de mutsuz olan Moussa Sow’u Fernandes’le takas etme teklifini son olarak çare sarı-lacivertli yönetime götürmeyi planladığı öğrenildi.

KARTAL ŞİKÂYET EDEBİLİR
Beşiktaşlılar'ın bu konuda en büyük avantajı ise F.Bahçe’nin 2 Kasım’da kongreye gidecek olması. Yönetimin değişmesi transferin durumuyla ilgili olarak soru işareti yaratıyor. Kartal’ın Fernandes ile sözleşmesi 31 Mayıs 2014’te sona eriyor. Kurallar gereği sözleşmesi olan futbolcuya ocaktan önce teklif yapılamadığı için Beşiktaş ezeli rakibi F.Bahçe’yi TFF ve UEFA’ya şikayet edebilir.

Haberin Devamı

Sow ile ipler kopabilir

F.Bahçe’nin hocası yönetime verdiği raporda, “Burası Fenerbahçe Kulübü. Tüm futbolcular takıma katkı sağlamak için gerek antrenmanda gerek maçlarda performanslarını zorlamalı. Ancak Sow’un bu durumu pek umursamadığı görülüyor. Kimsenin disiplini bozmasına izin vermem” dediği ögrenildi.

Kuyt'tan ayrılık itirafı!

Avrupa kupalarından men edilmelerine karşın sarı lacivertli ekipten ayrılmayı hiç düşünmediğini söyleyen Dirk Kuyt, "Fenerbahçe'yi bırakıp gitmeme değmezdi" dedi.

Yobo'yu Norwich istedi, o gitmedi!

Fenerbahçe'nin savunmacılarından Joseph Yobo'ya Galatasaray'dan Elmander'i kiralayan Norwich City'den teklif geldiği ancak bu teklifin Nijeryalı futbolcu tarafından kabul edilmediği iddia edildi.

Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulmasına sürpriz gözüyle bakılan Nijeryalı savunmacı Joseph Yobo'nun İngiltere'ye son dakika transferiyle gidişi gündeme geldi.

Haberin Devamı

LigTV'nin haberine göre Yobo için Norwich City'nin son dakika transfer hamlesi olarak devreye girdiği ancak bu transferin gerçekleşmeyeceği ifade edildi.

Transferin gerçeklememe nedeni olarak ise Yobo'nun Fenerbahçe'de kazandığı yüksek maaş ve İngiltere'ye dönmek istememesi olduğu ifade edildi.

Kadlec'e verilen paralar uçtu!

Uzun pazarlıklar sonucu 4.5 milyon euro ödenerek transfer edilen Michal Kadlec, üç lig maçında da tribünde oturunca, "Paralar havaya uçtu" denmeye başlandı

Fenerbahçe'nin Leverkusen'den 4.5 milyon euro ödeyerek renklerine kattığı Michal Kadlec, sarı-lacivertli ekibin Torku Konya, Eskişehirspor ve Sivasspor'la oynadığı ligin ilk 3 maçında da tribünde oturdu. 4 Avrupa maçının 3'ünde oynamasına rağmen ligde yabancı kontenjanı engelini bir türlü aşamayan Çek futbolcunun bundan sonra da forma giymesi oldukça zor. Takımın bankoları Alves, Meireles, Webo, Kuyt, Holmen, Emenike, affedilirse Sow'un varlığında 6. yabancı olma şansı oldukça düşük bir ihtimal olan Kadlec'in, Cristian ve Yobo gibi iki güçlü rakibi daha var. Yılda 2.1 milyon euro'ya imza atan tecrübeli sol bek için ödenen paralar şimdilik boşa gitmiş görünüyor.