Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

09.01.2014 - 10:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fernandes Fener'e mi?

Haberin Devamı

Caner'e Liverpool için izin yok!

Fernandes Fener'e mi?

Beşiktaş'tan 3 milyon euro isteyen ancak en son 2.2 milyon euro teklif edilen Portekizli yıldız, Ronaldinho'ya 6 milyon euro önerildiğini duyunca isyan etti. Daha önce reddedilmesine rağmen F.Bahçe’ye aracılarla ikinci kez mesaj yollayan Fernandes’in ‘Beni F.Bahçe’ye alın. Sizde patlama yaparım” dediği belirtildi

Dört büyükler içinde ara transfer döneminin en sessiz takımı olan Fenerbahçe'de dün sürpriz gelişmeler yaşandı. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, kendisine verilmeyen paranın iki katından fazlasının Ronaldinho'ya önerildiğini öğrenince adeta küplere bindi ve soluğu Fenerbahçe'nin kapısında aldı. Aracılar vasıtasıyla Fenerbahçe'ye haber gönderen Fernandes, sarı-lacivertli yöneticilerden sezon sonu için kendisini transfer etmelerini istedi. Portekizli futbolcunun "Beni alın. Fenerbahçe'de patlama yaparım. Takıma büyük katkı sağlarım" dediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

RONALDİNHO İSYANI

Daha önce gündeme gelen Fernandes iddialarını yalanlayan Fenerbahçe ise bu kez Beşiktaşlı futbolcuya hemen olumsuz yanıt vermedi. Yönetimin konuyu Ersun Yanal'la görüşeceği öğrenildi. Son sözü söyleyecek olan Yanal'ın vereceği yanıt büyük merak konusu. Sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan Fernandes yeni sözleşme için yıllık 3 milyon euro talep ederken, yönetim en son 2.2 milyon euro önermişti. 28 yaşındaki futbolcunun "Bana 3 milyon euro vermiyorlar ama 33 yaşındaki adama 6 milyon euro ödemeye hazırlar. Hani paraları yoktu!" dediği kaydedildi.

Caner'e Liverpool için izin yok!

Liverpool'a izin yok
Daily Star gazetesi, "Reddedilemeyecek bir teklif gidiyor" diye yazdı. F.Bahçe yönetimi ise 3 senelik anlaştığı tecrübeli oyuncuya imzayı İstanbul'da attıracak

Fenerbahçe'nin en formda oyuncusu Caner Erkin için İngiliz kulübü Liverpool kapıyı çalıyor. Daily Star gazetesi, "Caner Erkin'e reddedemeyeceği bir teklif gidiyor. Kırmızılar Caner'i ara transferde almak istiyor" diye yazdı.

Görüşülmedi bile

Gelişmelerden haberdar olan yönetim ise Liverpool ile pazarlık masasına bile oturmadan "hayır" dedi. Caner ve menajeri ile yapılan görüşmelerde ise anlaşma sağlandı. Şu anda sarı-lacivertli ekipte en az kazanan oyuncu (800 bin dolar, ekstralarla 950 bin dolar) olan Caner'e müthiş bir zam yapılacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın da onayladığı anlaşma İstanbul'a dönüşte imzalanacak. Caner Erkin'in yıllık kazancının yaklaşık 1 milyon 500 bin euro'yu bulması bekleniyor. Sözleşmenin 3 yıllık yapılacağı da belirtiliyor.

Haberin Devamı

Semih Şentürk'ten Galatasaray itirafı!

Antalyaspor'la anlaşan Semih Şentürk, Cine 5'te yayınlanan Barbaros Çıdal'ın 90+3 programına konuştu. Hedefinin iyi bir performans sergileyip yeniden Milli Takım'a seçilmek olduğunu söyleyen Semih, F.Bahçe'de çok şey yaşadığını ve gol attığı maçın ertesi haftasında bile kadroya alınmadığı zamanlar olduğunu belirtti. Terim döneminde G.Saray'dan teklif aldığını açıklayan Semih, İlk tercihini her zaman sarı-lacivertli takımdan yana kullandığını sözlerine ekledi.

Yazarlar