Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

11.01.2014 - 10:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Mert'le uzatılıyor

Haberin Devamı

Modası hiç geçmiyor

F.Bahçe'nin teklifine ilginç yorum: 'Gülünç'

Salih Uçan'a izin yok

Mert'le uzatılıyor
Avrupa devlerinin transfer gündemine giren Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mert Günok'un önüne yönetimin yeni sözleşme koymaya hazırlandığı öğrenildi. Mert'in 2015 senesinde sona erecek sözleşmesini revize etmek isteyen ve 5 yıllık yeni anlaşma hazırlayan yönetimin, 24 yaşındaki file bekçisinin ücretine de zam yapmayı planladığı bildirildi.

Modası hiç geçmiyor

F.Bahçe Avrupa'da olmamasına rağmen, oyuncularına dünyanın her yerinden teklif yağıyor. Süper Lig'i yakından takip eden bir çok kulübün transfer listesinin başındaki ise Moussa Sow. Fenerbahçe'nin en skorer ismi olan Senegalli'ye İngilizlerin yaptığı 15 milyon euro'luk teklif geri çevrilse de bir çok Premier Lig takımının yanı sıra Alman ekipleri de Sow'u kadrolarına katmak için yoğun çaba harcıyor. Ancak Sow'u en çok isteyenler Avrupalılar değil Araplar. Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere bir çok Arap ülkesinden Sow için F.Bahçe'ye teklif yağıyor. Araplar, sürekli Senegalli oyuncunun durumu hakkında bilgi alıyor. Bu yoğun talebin nedeni ise hem yüksek formu hem de Müslüman olması.

Haberin Devamı

F.Bahçe'nin teklifine ilginç yorum: 'Gülünç'
Sarı lacivertlilerin Marsilyalı Thauvin için 10 milyon euroluk teklifte bulunacağını yorumlayan Fransızlar bunu ‘gülünç’ buldu

Fenerbahçe’nin transfer hedefleri arasında gösterilen Florian Thauvin’de ilginç bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerin bir süredir kadrosuna katmak istediği belirtilen Marsilya’nın 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için telaffuz edilen miktar yeterli görülmedi.

Oyuncu için Fenerbahçe’nin 10 milyon euroluk bir teklifte bulunacağının ifade edildiğine dikkat çeken Fransız basını bu olası teklifi ‘gülünç’ olarak nitelendirildi ve “Böyle bir teklif görülüyor ki gerçeklikten uzak. Çünkü oyuncunun değeri 15 milyon eurodan aşağı değil” ifadeleri kullanıldı.

Salih Uçan'a izin yok
Salih Uçan için ara transfer döneminde özellikle Bursaspor olmak üzere birçok takım takibini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Fenerbahçe’de yeteri kadar forma şansı bulamayan Salih Uçan için ara transfer döneminde özellikle Bursaspor olmak üzere birçok takım takibini sürdürüyor. Ancak Sarı-Lacivertliler’in hocası Ersun Yanal, 20 yaşındaki yıldızını kiralık göndermeye dahi sıcak bakmıyor. Futbolcusuyla da sürekli konuşan Yanal’ın, “İkinci yarıda çok kritik maçlar oynayacağız ve sana da ihtiyacımız olacak” dediği belirtiliyor.