Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

12.01.2014 - 10:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fener'e Krasic piyangosu

Diego'yu isterim

Kuyt'a sürpriz talip

Fener'e Krasic piyangosu

Sarı-Lacivertliler'in Fransa'nın Bastia takımına kiralık verdiği Krasic'e Dubai'nin Al-Nasr takımı talip oldu. Fenerbahçe, Sırp yıldız için 5 milyon Euro bonservis ücreti istiyor

Aykut Kocaman döneminde 7.5 milyon Euro bonservis ücreti ile transfer edilen ancak sezon başında Bastia'ya kiralanan Milos Krasic'e Dubai'den teklif var... Fenerbahçe, yüksek bonservis ücreti ile transfer edildiği için eleştirilere neden olan Sırp yıldızdan 5 milyon Euro bonservis ücreti bekliyor. Dubai'nin Al Nasr takımının Fenerbahçeli yöneticilere resmi teklif yaptığı ancak Sırp oyuncu ile henüz bir görüşme gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TOP KRASİC'TE
Sezon başında Arap takımlarından gelen teklifleri geri çeviren Krasic'in Al-Nasr'a ne yanıt vereceği merak konusu. Fenerbahçe yönetiminin Dubaililer ile prensipte anlaştığı ifade edildi. Transfer gerçekleşirse F.Bahçe kasasına 5 milyon Euro koyacak.

Diego'yu isterim

G.Saray ve Beşiktaş'ın transfer harekatı F.Bahçe'nin de iştahını kabartıyor. Yanal'ın, "Takımdaki bütünlüğün bozulmasını göze alamam. Olacaksa Diego olsun. Ya da aynı takım ile devam ederim" dediği öğrenildi

Sezonun ilk yarısını en yakın rakibi G.Saray'ın 8 puan önünde bitiren F.Bahçe'de "Şampiyonluğu kaçırır mıyım" korkusu da yok değil. Başkan Aziz Yıldırım'ın dün bir araya geldiği Ersun Yanal'a, "Rakipler oyuncu alıyor, istediğin oyuncu varsa bakalım" dediği öğrenildi. Görüşmede Yanal, "Takıma güveniyorum. Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu puan farkıyla da kanıtladık. Devre arası transferin takımdaki bütünlüğü bozmasından çok korkuyorum. Ancak orta sahada sorunumuz var. Bir isme asla 'hayır' demem" cevabını verdi.

ŞARTLAR ZORLANACAK


Başkan Yıldırım'ın "Kim?" sorusuna ise Ersun Yanal, "Diego" cevabını verdi. Daha önce de F.Bahçe'nin gündemine gelen Wolfsburg'un sambacısının sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. 28 yaşındaki Diego şu anda dünyadaki en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Yanal'ın görüşmede, "Emre'nin sakatlığı sürüyor. Tek sorunlu bölgemiz orta saha. Ya Diego'yu alalım ya da kimseyi istemem" sözüne Yıldırım'ın, "Şartları zorlayacağız" dediği belirtiliyor. F.Bahçe, Alman ekibi yöneticileriyle hafta içinde yeniden masaya oturacak.

Haberin Devamı

Kuyt'a sürpriz talip

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'a talip var.

Daha önce Cardiff ve Hull City gibi takımların ilgilendiği Kuyt'ın peşine bir kulüp daha düştü. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Londra ekibi Fulham,33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Fulham’ın yeni teknik direktörü Hollandalı Rene Meulensteen’in vatandaşını takımında görmeyi arzuladığı bildirildi. Düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes almak isteyen siyah-beyazlıların hücum bölgesini öncelikli tutarak ara transferde takviye yapmaya hazırlandığına dikkat çekilirken, Premier Lig’de 208 maçta 51 gol atan eski Liverpoollu Dirk Kuyt’ın da bu tekliften etkileneceği kaydedildi.