Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

14.01.2014 - 09:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Yıldırım dokunuş

Haberin Devamı

Torino'dan teklif

Brezilya'da genç futbolcu avı

Yıldırım dokunuş
F.Bahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan teknik direktör Ersun Yanal ve sol bek Caner Erkin ile yeniden anlaştı. Başkan Aziz Yıldırım'ın görüşüp anlaştığı Yanal, yıllık 2.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Caner de kamp dönüşü İstanbul'da 3 senelik imza atacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımın kamp yaptığı otele gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı, özel görüşmeler yaptı. Başkan Yıldırım'ın yöneticilere tahsis edilen "Golf Lounge"da ilk görüştüğü teknik direktör Ersun Yanal oldu. Sezon başında uzun vadeli sözleşme önerisine, "Hayır, ben şampiyon yaparsam devam ederim" diyen Yanal ile bu görüşmede 3 yıllık prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın bu görüşmede, "Takımdan çok memnunum. İnşallah şampiyonluğu yaşayacağız. Puan farkını hiç hesaba katmadan iyi çalıştığınızı da görüyorum. Sizlere güveniyorum. Yönetimin bu güveninin işareti olarak da 3 yıllık sözleşme yapılmasını istiyoruz" dedi. Başkan Yıldırım'ın görüşmede yeni şartları da çok detaylı olmasa da Ersun Yanal'a ilettiği öğrenildi.

UZUN YILLAR ÇALIŞMAK iSTERiZ
Yanal'ın şampiyonluk temennisine "İnşallah" dedikten sonra teşekkür ettiği belirtiliyor. Başkan Yıldırım'ın şu anda 1.5 milyon dolar kazanan Ersun Yanal'a yıllık 2.5 milyon euro önerdiği öğrenildi. Ersun Yanal'ın kazancı özel primlerle birlikte 3, hatta 3.5 milyon euro'yu bulacak. Şampiyonluk halinde 500 bin euro, Türkiye Kupası'nın alınması halinde 250 bin euro, Avrupa'da elde edilecek başarılara göre de bu rakam 1 milyon euro artı prime kadar çıkıyor. Aziz Yıldırım'ın görüşmede, "F.Bahçe, Türkiye'de istikrarın sembolü olmaya başladı. Her yıl ligde ve kupada şampiyonluğu kovalayan tek takımız. Bunu teknik heyet olarak da devam ettirmek istiyoruz. Şu anda 3 yıllık yapılacak sözleşmenin daha uzun olmasını da istiyoruz" dediği belirtildi.

CANER İLE 3 YIL
Başkan Aziz Yıldırım'ın "Lounge" görüşmelerinin ikincisi Caner ile gerçekleşti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncuya Yıldırım, "Bir yere gidemezsin. Çıkan haberleri ciddiye almıyorum" diyerek söze başladığı belirtiliyor. Yıldırım, "Uzun yıllar bizimle kalacaksın. Ücreti düşünme. Hakkını fazlasıyla alacaksın" diye konuştu.

İMZA İSTANBUL'DA ATILACAK
Caner'in görüşmede başkana teşekkür ettiği, "Bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Aklımdaki tek şey bu sezonu şampiyon olarak bitirmek" dediği öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın şu anda Caner'in aldığı rakamı ciddi miktarda artıracağı, tecrübeli sol bek için 3 yıllık sözleşme hazırlanması için yönetime direktif verdiği belirtildi. İmza İstanbul'a dönüşte atılacak.

Haberin Devamı

Torino'dan teklif
F.Bahçe'de istediği forma şansını bulamayan Salih'e Serie A ekibinden kiralama teklifi geldiği öğrenildi

Fenerbahçe'nin genç yıldızını Salih Uçan'ın başına talih kuşu kondu. Salih'e, İtalya Serie A takımlarından Torino'nun talip olduğu ortaya çıktı. FC Kopenhag'dan Delaney ve River Plate'den Cirigliano'nun yanı sıra Salih için de kulüpleri ile temas halinde olan Torino'nun üç oyuncudan birisiyle anlaşacağı İtalyan kaynaklarca ileri sürüldü. Torino'nun Salih için sarı-lacivertlilere sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğu, 20 yaşındaki oyuncunun İtalya macerası yaşamak istediği, son kararı ise Ersun Yanal'ın vereceği bildirildi. Yanal, geçen hafta yaptığı açıklamada Salih'in kiralık ya da satılık olmadığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Brezilya'da genç futbolcu avı

Sarı-lacivertli kulübün scout'ları genç yetenekleri keşfetmek için Brezilya'ya çıkarma yaptı. Sao Paulo Gençler Kupası kapsamında oynanan Corinthians-Inter de Limeira karşılaşmasını izleyen F.Bahçe'nin futbolcu avcıları, birçok genç ismi izleyerek rapor etti. Corinthianslı gençler, Fenerbahçe tarafından takip edilmenin motivasyonuyla 4-0 galip geldi.