Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

16.01.2014 - 08:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fener'de hedef Podolski

Roma Caner'in peşinde!

Salih izin istedi!

Luciano, sambacı keşfedecek

Fener'de hedef Podolski

Başkan Aziz Yıldırım'ın "Şampiyonlar Ligi'ne göre kadro oluştur" demesiyle kolları sıvayan Ersun Yanal, Arsenal'in golcüsünü listeye yazdı

Ara transfer döneminin sessiz takımı F.Bahçe, sezon sonu için müthiş planlar yapıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Antalya'da "Gelecek sezon için kadronu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak gibi oluştur" dediği Ersun Yanal düğmeye bastı bile. Yanal'ın transfer listesine yazdığı ilk isim Lukas Podolski oldu.

WEBO'NUN YERİNE GELECEK

Webo'nun yerine düşünülen 29 yaşındaki golcünün, forma bulamadığı için Arsenal'den ayrılmak istemesi Yanal'ı oldukça umutlandırıyor. Polonya asıllı Alman futbolcuyu Webo'nun yerine düşünen Ersun Yanal'ın çok geniş bir transfer listesi oluşturacağı ve Podolski'nin yanı sıra birçok önemli yıldız için de çalışma yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Roma Caner'in peşinde!

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin için iddiaların arkası kesilmiyor. İtalyan İl Messaggero gazetesinin haberine göre Roma'nın yıllık 2.5 milyon euro'yu gözder çıkardığı, vergiler çıktıktan sonra da Caner'e 1.5 milyon euro kalacağı açıklandı. Menajer Batur Altıparmak ise, "İngiltere ve Almanya'dan ciddi teklifler aldık. Caner ile konuyu konuşacağım" dedi. Ancak F.Bahçe'nin Caner'e teklifinin 1.5 milyon euro'dan fazla olduğu öğrenildi.

Salih izin istedi!

İtalyan La Stampa gazetesi, Torino'nun Salih Uçan'ı sezon sonuna kadar kiralama konusunda önemli gelişme kaydettiğini yazdı. Sarı-lacivetli takımda yeterli forma şansı bulamayan milli futbolcunun da yönetimden Torino'ya gitmek için izin istediği iddia edildi. Torino'nun teknik direktörü Giampiero Ventura'nın Salih Uçan'ı çok istediği belirtilen haberde, İtalyan ekibinin Fenerbahçeli yetenekli futbolcuyu transfer edememesi halinde ise Milanlı Valter Birsa'yı yedekte tuttuğu kaydedildi

Luciano, sambacı keşfedecek

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Fabio Luciano, Brezilya ve Güney Amerika futbolcu izleme komitesinin başına getirildi. Luciano'nun ilk işi Brezilya'da gençler liglerinde oynayan yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcuları keşfedip, Fenerbahçe altyapısına kazandırmak olacak. Luciano, ilerleyen dönemde ise kendine bağlı bir scout ekibi kurup, Fenerbahçe adına tüm Güney Amerika liglerinde, futbolcu izleyecek. Fenerbahçe'de oynadığı dönemde ileriye çıkıp attığı kafa golleriyle tanınan Luciano'nun, şimdiden Fenerbahçe'ye bazı isimleri tavsiye ettiği öğrenildi.

Yazarlar