ING Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe Ülker'de derbi bayramı

Fenerbahçe Ülker'de derbi bayramı

20.12.2012 - 12:17 | Son Güncellenme:

F.Bahçe-G.Saray derbisinin ardından F.Bahçe Basketbol şube direktörü Karakaş, ”Derbide kazanmayı daha çok isteyen bizdik. Nefes almaya fırsat bulamadan yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Fenerbahçe Ülkerde derbi bayramı

-Basketbol -Fenerbahçe Ülker’de galibiyet sevinci -Basketbol şube direktörü Karakaş: ”Derbide kazanmayı daha çok isteyen bizdik” -”Nefes almaya fırsat bulamadan yolumuza devam ediyoruz” -”Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hangi branşta olursa olsun önemlidir” İSTANBUL (AA) - 20.12.2012 - Beko Basketbol Ligi’nde Galatasaray Medical Park’ı 74-67 yenen Fenerbahçe Ülker’de yoğun maç trafiğinde gelen derbi galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, Ülker Sports Arena’ya gelen taraftarlara güzel bir basketbol izlettiklerini ifade ederek, ”İki takım için de güzel ve heyecanlı bir maç oldu. Salona gelen taraftarlarımız güzel bir basketbol izlediler. Her iki takımın da ortaya koyduğu mücadele isimlerine layıktı. Maçı daha çok kazanmak isteyen bizdik ve hedefimize ulaştık” diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi’nin, Avrupa’nın en zorlu liglerinden birisi olduğunu kaydeden Karakaş, ”Çok zorlu bir ligimiz var. Sert geçiyor. Bunun yanında Avrupa Ligi’nde de zorlu maçlar oynuyoruz. Bu yoğun tempoda bizim için bu galibiyetler iyi bir moral oluyor” dedi.

-”Nefes almaya fırsat bulamadan devam ediyoruz”- Nedim Karakaş, sezonun yoğun geçtiğini, adeta nefes almaya fırsat bulamadan maçlara devam ettiklerini kaydetti.

Ligde 12. hafta mücadelesinde deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını, daha sonra da THY Avrupa Ligi Top 16 turunda yine deplasmanda İspanya’nın Barcelona Regal takımına karşı mücadele vereceklerini hatırlatan Karakaş, ”Aralıksız, nefes almaya fırsat bulamadan yolumuza devam ediyoruz. Bunu yıllardır dile getiriyoruz, ’Sporcuların bu yoğun tempoda dinlenmeye ihtiyacı var’ diye, ama kimse dikkate almıyor” ifadelerini kullandı.

-”Derbi hangi branş olursa olsun önemlidir”- Futbol takımının derbide Galatasaray’a yenilmesinin ardından dünkü maçta taraftarların Ülker Sports Arena’yı doldurmasının yanı sıra, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve çok sayıda yöneticinin de bu maçı izlemeyi tercih etmesiyle ilgili olarak da konuşan Karakaş, şu ifadeleri kullandı: ”Fenerbahçe-Galatasaray maçı hangi branşta olursa olsun önem taşır. Bu nedenle de taraftarlarımızın ve yöneticilerimizin salonu tercih etmeleri gayet doğal bence. Futbol takımımız bizim baş tacımız. Hepimiz onun peşinde koşuyoruz. Ama böyle özel bir günde de basketbolda Galatasaray ile yaptığımız maçta taraftarların salona gelmesi çok normal.” Muhabir: Serdal Kalaycı / Çetin Arslancan Yayıncı: Ersin Şiyhan 20.12.2012 12:13:21