Fenerbahçe Fenerbahçe'de Deniz Türüç iyileşti

Fenerbahçe'de Deniz Türüç iyileşti

18.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımda Deniz Türüç dünkü çalışmanın tamamında yer aldı. Antrenmanı sorunsuz şekilde tamamlayan kanat oyuncusunun bugünkü maçta ilk 11’de olması bekleniyor.

Fenerbahçede Deniz Türüç iyileşti

Sarı-lacivertli takımda Deniz Türüç dünkü çalışmanın tamamında yer aldı. Kayserispor maçında dizinden sakatlanan futbolcunun tedavisi olumlu sonuç verdi. Antrenmanı sorunsuz şekilde tamamlayan kanat oyuncusunun bugünkü maçta ilk 11’de olması bekleniyor.
Özellikle Moses’in yokluğunda Deniz’in hazır hale gelmesi büyük önem taşıyor.
Antrenmana üç grup halinde pas ve pres çalışmasıyla başlayan sarı-lacivertli futbolcuların, daha sonra dar alanda çift kale maç oynadıkları ifade edildi. Bireysel çalışmalarla antrenmanın sona erdiği kaydedildi.

Takım daha sonra Gaziantep’e hareket etti. Sarı-lacivertli kafileyi taraftarlar karşıladı.  Öte yandan sarı-lacivertli takımda ceza sınırında üç isim bulunuyor. Emre, Gustavo ve Vedat kart görmeleri durumunda Medipol Başakşehir maçında görev alamayacak. Bu nedenle üç oyuncudan da dikkatli olmaları istendi.

Haberin Devamı

3 isim yok
Fenerbahçe’nin Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda bugün Gaziantep ile oynayacağı maçın kadrosunda yeni transfer Simon Falette’nin yanı sıra, Adil Rami ve Miha Zajc da yer almadı.

Fenerbahçe’nin Gaziantep’e götürdüğü 21 kişilik kadroda şu isimler yer alıyor:
“Altay Bayındır, Harun Tekin, Erten Ersu, Zanka, Serdar Aziz, Mauricio Isla, Jailson, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Alper Potuk, Ferdi Kadıoğlu, Max Kruse, Garry Rodrigues, Deniz Türüç, Mevlüt Erdinç, Vedat Muriç.”

Yanal dinlendi
Teknik Direktör Ersun Yanal geçirdiği ağır grip sebebiyle bu hafta hiçbir idmana çıkamadı. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kayserispor maçına da çıkamayan tecrübeli hoca bu süreçte dinlendi ve tedavi oldu. Yanal, bugünkü maçta takımının başında yer alacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Deniz Türüç iyileşti