Fenerbahçe Fenerbahçe'de Emenike ve Salih Uçan ilk idmanda yer aldı!

Fenerbahçe'de Emenike ve Salih Uçan ilk idmanda yer aldı!

27.06.2016 - 10:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yeni sezonun ilk antrenmanına başladı. Salih Uçan ve Emenike de takımda yer aldı.

Fenerbahçede Emenike ve Salih Uçan ilk idmanda yer aldı

Senad Ok / Skorer

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk idmanına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışmada kiralık sözleşmeleri sona eren Emmanuel Emenike ile Salih Uçan da yer aldı.

Antrenman öncesinde teknik direktör Vitor Pereira, basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Sarı Lacivertlilerde Volkan Demirel'in tedavi süreci devam ederken, milli takımlardan dönen futbolcular da takıma daha sonra katılacak.

Takıma pas organizasyonları yaptıran Vitor Pereira'nın oyunu sık sık durdurup uyarılarda bulunması dikkat çekti. Fenerbahçe'nin yeni transferi Aatif Chahechouhe ise imzayı attıktan sonra takıma katılacak.

İdmana katılmayan Diego'nun ve yeni bebeği olan Souza'nın izinli olduğu öğrenildi.Öte yandan Hakan Cinemre, Berkay Can Değirmencioğlu gibi sezonu kiralık olarak tamamlayan oyuncular da takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Milli oyuncular Topuk Yaylası'nda kampa katılacak

Fenerbahçe'nin ülkesinin takımlarında forma giyen milli futbolcuları, İstanbul'daki çalışmalara katılmayacak.
A Milli Futbol Takımı'nda oynayan Ozan Tufan, Volkan Şen ve Şener Özbayraklı ile yeni sözleşme konusunda anlaşılan Mehmet Topal, Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki kampa dahil olacak.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımlarıyla yer alan Miroslav Stoch ile Luis Nani de izin kullandıktan sonra takıma katılacak. Danimarka Milli Takımı'yla Japonya'da özel bir turnuvaya katılan Simon Kjaer'in ise bu yüzden izin kullandığı ve İstanbul'daki çalışmalarda yer almayacağı bildirildi.