Futbol Fenerbahçe'de hedef Nikola Kalinic

Fenerbahçe'de hedef Nikola Kalinic

14.07.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Sırp oyuncu Nikola Kalinic ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Nemanja Bjelica, Andrew Goudelock ve Oğuz Savaş gibi önemli isimleriyle yollarını ayıran sarı lacivertli takımın Sırp oyuncu Nikola Kalinic ile iki yıllık anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

Fenerbahçede hedef Nikola Kalinic

Avrupa Ligi’nde şampiyonluk iddiasını güçlendirmek adına, transfer çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe’nin 3 numara pozisyonu için görüştüğü ismin; Nikola Kalinic olduğu ifade edildi.

Lacivert-Beyazlılar’ın Kızılyıldız’da forma giyen 24 yaşındaki Sırp basketbolcuyla 2 yıllık sözleşme için büyük ölçüde anlaştığı, aradaki tek pürüzün ise kulübünün istediği bonservis bedeli olduğu belirtildi. 2017’de kadar Kızılyıldız’la sözleşmesi bulunan Kalinic için, istenilen bonservis hakkında görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Sırbistan Milli Takımı’nın da formasını giyen Kalinic, geçen sezon Avrupa Ligi’nde 24 maçta 9.2 sayı, 3.9 ribaunt ve 2 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Bu arada Kanarya daha önce Dixon, Antic, Sloukas gibi yıldızları kadrosuna katmıştı. Daha önce Bobby Dixon, Kostas Sloukas ve Pero Antic'le anlaşan Fenerbahçe'de genel menajer Ömer Onan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kısa süre içerisinde önemli transfer yapacaklarını belirtmişti. 2.02 boyundaki Kalinic geçtiğimiz sezon Euroleague'de 9.2 sayı ve 3.9 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı.

Sırbistan Milli Takımı’nın da formasını giyen Kalinic, geçen sezon Avrupa Ligi’nde 24 maçta 9.2 sayı, 3.9 ribaunt ve 2 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Bu arada Kanarya daha önce Dixon, Antic, Sloukas gibi yıldızları kadrosuna katmıştı.

Yazarlar