Fenerbahçe Fenerbahçe'den Dirk Kuyt'a plaket!

Fenerbahçe'den Dirk Kuyt'a plaket!

29.09.2016 - 21:42 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertlilerin tarihine geçmiş yıldızlarından Kuyt, ilk kez rakip oldu. Hollandalı futbolcuya maç öncesi özel bir plaket sunulurken, taraftarlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı

Fenerbahçeden Dirk Kuyta plaket

Skorer- Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Dirk Kuyt, Kadıköy'e ilk kez rakip olarak geldi. Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Hollandalı futbolcu, özel olarak karşılandı.

Haberin Devamı

İlk olarak tribünlerden sevgi gösterileri gören Kuyt, daha sonra da kendisine sunulan plaketi aldı. Fenerbahçe yönetimi tarafından kulübün armasını taşıyan bir plaket alan tecrübeli yıldız, tek tek fotoğraf çektirdi.

Ardından tribünlere çağrılan 36 yaşındaki oyuncu, taraftarları selamladı. Bu esnada stat ekranlarından da özel olarak Dirk Kuyt yayını yapıldı.

Kuyt'ın 2012'de transfer olduğu ilk gün, attığı goller, kazandığı kupalar ve Başkan Aziz Yıldırım ile vedası ekranlara yansıtıldı. Bu esnada yıldız oyuncunun eski takım arkadaşlarıyla hasret gidermesi de dikkat çekti. Kaleci Volkan Demirel, Emenike, Sow ve Mehmet Topal ile sarılıp sohbet eden Kuyt, eski evinde çok iyi misafir edildi.