Fenerbahçe Rodrigues, Galatasaray derbisinde yok! Açıklama geldi

Rodrigues, Galatasaray derbisinde yok! Açıklama geldi

22.09.2019 - 12:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü, Ankaragücü maçında sakatlık geçiren Rodrigues'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Yıldız futbolcunun önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisinde takımdaki yerini alamayacağı kaydedildi.

Rodrigues, Galatasaray derbisinde yok Açıklama geldi

Fenerbahçe'de Ankaragücü maçında sakatlık geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan Garry Rodrigues'le ilgili açıklama yaptı. 

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Garry Rodrigues'in dün oynanan Fenerbahçe-MKE Ankaragücü maçında ayak bileğinde burkulma oldu. Kulüp doktorumuz Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan muayene ve tetkiklerinde ayak bileğinde 2. derece zorlanma ve ayak bileği bağlarında kısmi dejenerasyon tespit edildi. Rodrigues'in tedavisine başlanıldı."

Rodrigues'ten açıklama

28 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından taraftara seslendi. Rodrigues şu ifadeleri kullandı: "Bu süreçte iyi giden bir takımdan ayrı kalmak her futbolcu için zordur. Gerçekten çok talihsiz ve çok üzücü. Destek mesajınız ve geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim. En kısa zamanda dönmek için her şeyimle çabalayacağım."