Fenerbahçe Fenerbahçe'den sürpriz stoper hamlesi! Viking...

Fenerbahçe'den sürpriz stoper hamlesi! Viking...

02.07.2019 - 12:35 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli yönetim, Huddersfield’ın 29 yaşındaki Danimarkalı stoperi Mathias ‘Zanka’ Jorgensen'i yakın markaja aldı. Zanka bu sezon takımıyla çıktığı 25 maçta 3 gol attı.

Fenerbahçeden sürpriz stoper hamlesi Viking...

Berke Erşan / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Skrtel’den haber bekleyen ve sözleşme yenileme konusunda bir geri dönüş alamayan Fenerbahçe’de stoper arayışları devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Sarı Lacivertlilerin eski oyuncusu Simon Kjaer, İstanbul’a gelmişti. Kjaer’in gelmesiyle beraber heyecanlanan Fenerbahçeli taraftarları, geliş amacının tatil olduğu öğrenince hayal kırıklığına uğramıştı. Eljif Elmas’ın olası Sevilla transferinde takasta kullanılacağı iddia edilen Simon Kjaer hakkında da henüz net bir durum yok. Kjaer ismi kulislerde konuşulurken bir başka Danimarkalı ise Fenerbahçe’ye daha yakın.

Bir süredir adı Fenerbahçe ile anılan bir diğer stoper ise Premier Lig’den. Sarı-lacivertli yönetim, Huddersfield’ın 29 yaşındaki Danimarkalı stoperi Mathias ‘Zanka’ Jorgensen ile ilgileniyor. Piyasa değeri 5 milyon euro olan oyuncunun transferinde rakip Celtic. İrlanda medyasının haberine göre Celtic ve Fenerbahçe, Zanka lakabını kullanan güçlü stoperi transfer etmek için savaşıyorlar. Haberde Fenerbahçe daha yüksek rakamlara çıkabileceği ifade edildi. Oyuncunun tercihinin ne olacağı ise merak konusu.

Haberin Devamı

Premier Lig’den düşen Huddersfield Town’dan kesinlikle ayrılacak olan Zanka bu sezon takımıyla çıktığı 25 maçta 3 gol attı. 1.89 boyundaki kuvvetli stoper oyuncu hava toplarında avantajlı. Karakter olarak hırslı bir yapısı olan oyuncu savunmadaki sert ve etkili oyununun yanında duran toplarda da tehlike yaratan bir oyuncu.