Skorer Fenerbahçeli futbolcu Kezman "Çok iyi mücadele edip, hızlı oynayarak sonuca gittik"

Fenerbahçeli futbolcu Kezman "Çok iyi mücadele edip, hızlı oynayarak sonuca gittik"

10.03.2008 - 04:47 | Son Güncellenme:

.

Fenerbahçeli futbolcu Kezman Çok iyi mücadele edip, hızlı oynayarak  sonuca  gittik

Vestel Manisaspor karşısında 2 gol atan Fenerbahçeli futbolcu Kezman, hızlı futbolla sonuca gittiklerini söyledi  Kezman, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, oluşturdukları atmosfer nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür ederek, "Attığım goller için takımıma teşekkür ediyorum. Çünkü çok iyi mücadele ettik. Hızlı bir oyun sergileyip pozisyonlar bulduk. Galibiyeti elde ettik" dedi.
         Sarı-lacivertli futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde hangi takımla eşleşmek istediği ile ilgili soruya da "Ben, Schalke 04’ü tercih ederim. Tam olarak dişimize göre bir rakip. Ancak Fenerbahçe’nin bu saatten sonra bütün takımlarla mücadele edecek şansı ve gücü var. Rakibimizi burada kötü gününde yakalarsak 3-0 veya 4-0’lık bir skor yapabilirsek tur için önemli avantaj sağlarız" diye yanıtladı.
         Kezman, Lig TV’ye yaptığı açıklamada ise Fenerbahçe için elinden geldiğince çalıştığını vurgulayarak, şunları söyledi:
         "Sakatlık vardı. Dizimden operasyon geçirdim. Ondan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Fiziksel açıdan kendimi daha güvende hissetmeye başladım. Antrenörümüz Santana’ya da teşekkür ediyorum. Yaz kampında ve devre arasında yaptırdığı antrenmanlarla bizi ağlatacak duruma getirdi. Onun semeresini alıyoruz. Takım içindeki Brezilyalıların muhteşem teknikleri ve hızlı pas yapmaları iyi oynamamızı sağlıyor. Hızlı ve milimetrik pas veren Alex var. Ben de kendimi bu sistemde hızlı hissediyorum."

Haberin Devamı

         -UĞUR: "HER MAÇA AYNI KONSANTRASYONLA"-
         Son haftalarda ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Uğur ise Vestel Manisaspor karşısında, Sevilla maçının ardından "Rehavete girerler" yorumlarına karşılık, daha iyi motivasyon sağladıklarını söyledi.
       Rakipleri karşısında maçı kolay hale getiren şeyin sergiledikleri takım oyunu olduğunu belirten Uğur, "Sevilla maçının ardından bu karşılaşmaya kadar iyi hazırlandık. Sergilediğimiz performans bizim açımızdan maçı kolay hale getirdi. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bizim için Avrupa kupaları ve lig farketmez. Her mücadeleye aynı konsantrasyonla çıkacağız" diye konuştu.
         Uğur, medyada kendisiyle ilgili çıkan transfer haberler konusunda ise şunları söyledi:
         "Fenerbahçe’de çok mutluyum. Bana gelen direkt bir teklif yok. Bir teklif olsa da önce kulübümüz ve başkanımızla görüşürler. Fenerbahçe formasıyla, bir Türk takımıyla Avrupa’da başarılar elde etmek bana daha
 büyük bir mutluluk veriyor."

Haberin Devamı

         -DEIVID: "ERKEN BULDUĞUMUZ GOLLER"-
         Fenerbahçeli futbolcu Deivid ise iyi mücadele ettikleri bir maçta erken buldukları bir golün ardından sonuca gittiklerini söyledi.
         Sarı-lacivertli oyuncu, "Karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. İyi başladık ve erken bulduğumuz golle birlikte istediklerimizi sahaya yansıttık ve ardından da goller geldi. Avrupa takımı olmak için herşeye hazırız. Bugünkü maça da Sevilla karşılaşmasının ardından iyice dinlenerek hazırlanıp çıktık. İyi bir maç çıkardığımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.