Basketbol Fenerbahçeli minikten Ekpe Udoh'a not...

Fenerbahçeli minikten Ekpe Udoh'a not...

08.06.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Euroleague'de şampiyonluğu son anda kaybeden, ligde de Anadolu Efes ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Ekpe Udoh'un ayrılma ihtimali taraftarı endişelendiriyor. Fenerbahçe basketbol takımının yıldız oyuncularından Ekpe Udoh'a önemli bir mesaj var.

Fenerbahçeli minikten Ekpe Udoha not...

Sezon sonunda ayrılma ihtimaliyle endişelenen sarı lacivertli taraftarlar Udoh'a 'kal' baskısı yapıyor. Fenerbahçe'nin dün Anadolu Efes'i mağlup ederek seride 2-1 öne geçtiği maçın ardından Ekpe Udoh'u şaşırtan bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli küçük bir taraftar Udoh'un yanına giderek yıldız basketbolcuya bir kağıt uzattı. Kağıdı alan ve notu okuyan Udoh gülümsedi. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken, gerçek sonradan ortaya çıktı. Sosyal medyada Fenerbahçeli küçük taraftarın Udoh'a verdiği notta yazanlar paylaşıldı. Udoh'a verilen notta 'Ekpe Udoh bizi bırakma. Lütfen bizimle kal, seni seviyoruz' yazıyordu. Notu alan ve okuyan Udoh gülümseyerek aracına doğru ilerledi.

Ekpe Udoh'un Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağının Temmuz ayı içerisinde belli olması bekleniyor. NBA'e dönme ihtimali bulunan yıldız basketbolcu Avrupa'da kalmayı tercih ederse Fenerbahçe'ye imza atacak.

(Yeni Şafak)

Fenerbahçeli minikten Ekpe Udoha not...

Yazarlar