BursaSpor Fernandao ve Josue gelecekten umutlu!

Fernandao ve Josue gelecekten umutlu!

07.09.2014 - 14:55 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un yabancı futbolcuları Brezilyalı Fernandao ile Portekizli Josue gelecek için umutlu konuştular.

Fernandao ve Josue gelecekten umutlu

Kasımpaşa ile 1-1 sonuçlanan maçta ortaya koyduğu futbol ve attığı golle Portekizli Josue dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

Bursaspor'un Brezilyalı golcüsü Fernandao, "Kasımpaşa ligin önemli takımlarından biri. Bizim açımızdan iyi maç oldu. Güven kazanmamız, ritmimizi korumamız için iyi bir mücadele oldu. Takım ruhunun oturması için gerçekten iyi maç oldu" dedi.

JOSUE İYİ OLACAK

Josue'nin attığı golle ilgili olarak ise Sambacı açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Tabiî ki golü takım olarak atıyoruz. Bu benim ve Josue için biraz özeldi. Çünkü birbirimizi yeni anlıyoruz. Pozisyon olarak birbirimize yakın oyuncularız. Bunu geliştirmemiz gerekiyordu. Bu birlikteliği golle taçlandırdık. Önümüzdeki maçlarda da böyle gollere devam etmek istiyoruz."

JOSUE: "RİTİM KAZANACAĞIZ"

Bursaspor'un Porto'dan kadrosuna dahil ettiği ve yeşil beyazlı takımla ilk maçına çıkan Josue, milli takım aralarında yapılan özel maçların takımların ritimlerini koruması açısından önemli olduğuna dikkat çekti.

Haberin Devamı

Galatasaray'a evlerinde 2-0 yenildiklerini belirten Portekizli orta alan oyuncusu, "Kasımpaşa güçlü bir rakip. Oynadığımız futbol güvenimizi ve ritmemizi kazanmamıza neden oldu. Takımdaşlık git gide yükseliyor. Şimdi bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Fernandao verdiğim pasa çok iyi koştu. Topu erkek yakaladı ve düşünmeye fırsatı oldu. Net pas attı. Bana sadece vurmak kaldı. Gol takımın güven kazanması için önemliydi. Bu maçta çok pozisyon bulduk. Ama değerlendiremedik. Bu konuda kendimizi iyileştirmemiz gerekiyor. Güven kazandıkça mutlaka gerisi gelecek" dedi.

Maçın son 10 dakikasında oyuna dahil olan Emre Taşdemir ise, "Son on dakika oynadım. Müthiş tempolu, çekişmeli çok iyi maç oynanda. Berabere bitti. Yakaladığım pozisyonu gole çevirebilseydim benim için moral olacak" dedi.