Beşiktaş Fernandes açıkladı! Gidiyor mu?

Fernandes açıkladı! Gidiyor mu?

09.09.2012 - 19:03 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, takımdaki geleceği ve performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fernandes açıkladı Gidiyor mu

2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Portekiz'in oynayacağı Lüksemburg ve Azerbaycan maçları için aday kadroya çağrılan Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, Beşiktaş'taki geleceği, sakatlık durumu ve Portekiz milli takımıyla ilgili ülkesi medyasından Mais Futebol'e konuştu.

Haberin Devamı

Portekiz milli takımına seçilmesinin gurur verici olduğunu ve bunun için teknik direktörü Paulo Bento'ya müteşekkir olduğunu ifade eden Fernandes, hafif sakatlığı bulunduğu için risk almak istemediklerini söyledi; "Cumartesi günü oynadığımız Lüksemburg maçında tedavim yetişmediği için oynamadım. Kulüpteki doktorlarımla da görüştüm ve şimdi oynamak yerine tedaviye devam etmenin daha doğru olduğunu karar verdik."

Euro 2012'de kadroya çağrılmamasının üzüntü verici olduğunu ama geleceğe baktığını söyleyen Fernandes, Beşiktaş'taki geleceği ve transfer olup olmayacağıyla ilgili soruya ise; "Şu an transferim mümkün değil. Beşiktaş'ta devam edeceğim ve bütün eforumu Beşiktaş'ın başarısı için sarfedeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım." şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

(Sporx)

Yazarlar