BursaSpor Fernandes'e Ada’dan talip var!

Fernandes'e Ada’dan talip var!

29.07.2013 - 14:02 | Son Güncellenme:

İngiliz basını, gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Sunderland'in gözünün Beşiktaş'ın yıldızı Manuel Fernandes'te olduğunu yazdı

Fernandese Ada’dan talip var

İngilizler, siyah-beyazlı ekiple sözleşmesini bir türlü yenilemeyen Manuel Fernandes’in peşine düştü. Alfred N’Diaye’yi bir sezonluğuna Eskişehirspor’a kiralayan Premier Lig ekibi Sunderland, Portekizli yıldızı istiyor. ‘Kara Kediler’ lakablı kulübe yakınlığıyla bilinen Chroniclelive.co.uk isimli internet sitesi, Sunderland’in yeni sezon için transfer dönemi bitmeden üç oyuncuyu kadrosuna katmayı planladığını ve bunlardan birinin Manuel Fernandes olduğunu yazdı. Beşiktaş ile kontratı önümüzdeki sezon sona erecek Portekizli yıldızın peşine düşen İngiliz kulübünün, oyuncunun şartlarını araştırdığı ve iyi bir teklifle Kara Kartal’ın önüne çıkmayı hedeflediği bildirildi. Yunan kanat oyuncusu Charis Mavrias’ın transferini 2.5 milyon pounda bitiren kırmızı-beyazlıların gözünün Aly Cissokho (Valencia), Fabio Deprela (Brescia) ve Manuel Fernandes’te (Beşiktaş) olduğu belirtildi.

Orman: Sıkıntı yok, uzatacak

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz gün Portekizli yıldızın geleceğiyle ilgili olarak “Fernandes ile sözleşme uzatacağız. Bir sıkıntı yok. Geçen sene başında konuşmuştum. Bu sene ilk kamp döneminde de konuştum. Aynı şeyleri söylüyor. Beşiktaş’ta mutlu ve burada kalmak istiyor” açıklamasını yapmıştı.