Galatasaray Fernandes'e indirim mesajı

Fernandes'e indirim mesajı

01.04.2019 - 09:55 | Son Güncellenme:

Devre arasında Başkan Mustafa Cengiz’in “Görüştük ama mali şartları bize uymadı” dediği Manuel Fernandes, ücretinde indirime giderse bu kez Aslan olabilir. Lokomotiv Moskova’dan ayrılacak olan Portekizli orta saha oyuncusu Galatasaray’a haber gönderdi

Fernandese indirim mesajı

Ocak ayının son günlerinde yönetim ve teknik heyetin yaptığı transfer toplantısının fotoğrafı kamuoyu ile paylaşılırken, arkadaki tahtada adı okunan isimlerden biri de Fernandes’ti. Teknik direktör Fatih Terim’in, “Çok beğendiğim, iyi bir oyuncu” dediği Portekizli orta saha için geçtiğimiz haftalarda Başkan Mustafa Cengiz de “Görüştük” itirafında bulunmuştu. O Fernandes, 30 Haziran itibariyle Lokomotiv Moskova ile bağlarını kopartacak. Rus kulübünün CEO’su Fernandes ile yeni kontrat imzalamayacaklarını açıklarken, muhtemel rotasının Türkiye olabieceğini söylemişti.

Haberin Devamı

3.5 milyon istemişti

33 yaşındaki Fernandes’in menajeri aracılığıyla Galatasaray’a haber gönderdiği ve gelmeye hazır olduğu öğrenildi. Ancak yıldız futbolcu devre arasında olduğu gibi 3.5 milyon Euro garanti ücrette diretirse, bu transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor. Daha önce Beşiktaş forması da giyen Fernandes’in bu rakamı indirmesi gerekiyor.