Galatasaray Fernando çok zor

Fernando çok zor

31.10.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe derbisine hazırlanan Galatasaray’da Brezilyalı futbolcunun oynamasının düşük ihtimal olduğu belirtildi. Diğer sakatlardan Serdar Aziz, Eren, Onyekuru ve Feghouli’nin ise oynayabileceği dile getirildi.

Fernando çok zor

Galatasaray’ın belini büken son dönemdeki sakatlıkların bir kısmından müjdeli haberler gelirken, durumu belirsiz bulunan Fernando’nun görev almasının ise zor olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Younes Belhanda ve Martin Linnes’in, dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldığı aktarıldı. Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli’nin, takımla beraber ısınma bölümünde yer aldıktan sonra kondisyonerler eşliğinde sahada özel bir çalışma yaptığı belirtildi. Fernando’nun ise, tedavisinin ardından salonda fizyoterapistlerle çalıştığı bildirildi.

Fenerbahçe ile cuma günü oynanacak derbinin hazırlıklarını devam ettiren sarı-kırmızılılarda, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında tam süre alan oyuncular, kendi nabız aralıklarına göre aerob koşu yaptıktan sonra soğuma hareketleriyle çalışmalarını tamamladı.

Dinamik ısınmayla başlayan antrenmanda diğer oyuncuların interval koşuların ardından yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle idmanı tamamladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Üç gün önce pnömotoraks (akciğer sönmesi) nedeniyle operasyon geçiren Nagatomo, taburcu oldu.

Yazarlar