Diğer Festivalde 2. ayak bitti!

Festivalde 2. ayak bitti!

04.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club’da düzenlenen 2013 Kış Binicilik Festivali 2. ayak yarışları dün yapılan yarışlarla sona erdi. Büyük mücadelenin yaşandığı organizasyonda Sencer Horasan kupayı kaldırdı

Festivalde 2. ayak bitti

Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2013 Kış Binicilik Festivali 2. ayak yarışları dün yapılan yarışlarla sona erdi. Binicilik dünyasının önemli etkinlikleri arasında yer alan organizasyona camianın önde gelen isimleri de katıldı.
Mercedes-Benz Ligi’nde (135 CM) Sencer Horasan, Admiral isimli atıyla zirveye çıkarken, Hulki Karagülle, Amante M ile 2., Hüsnü Dinç, Baltic Show ile 3. oldu. Vadistanbul Ligi’nde ise (125 CM) Avni Atabek, Zilvanus K isimli atıyla mutlu sona ulaşırken, Sencer Horasan 2. ve 3. sıraya ambargo koydu. Horasan, Aron ile 2., Lavaro ile 3. oldu. US POLO Assn. Ligi’nde de (110 CM) Ece Aiş, Janico isimli atıyla zirveye çıktı.
Festivalin bu yıl lig sponsorluğunu Vadistanbul Gayrimenkul Projesi, U.S Polo ASSN, Basın sponsorluklarını Vatan ve Milliyet Gazetesi ile Radyo D üstleniyor. Türkiye’nin en iyi isimlerin bir araya getiren KG&CC Kış Binicilik Festivali’nde zirve keyfini yaşayan davetliler; aynı zamanda Mercedes-Benz ‘in yeni GL-Serisi ile tanışarak test sürüşü imkanı buldular.

Yazarlar