Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Geçen hafta galibiyet hasretini dindiren Eskişehirspor tekrar puan dağıtmaya başladı. İlk yarıda Beşiktaş en az 6 mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarla Beşiktaş gol kovalarken, Eskişehirspor ise ne yaptığını bilmeden sahada dolandı.
Yan ve geri paslar yapıldığı sürece gol pozisyonuna zor girilir. Nitekim Eskişehir de zor girdi. Yakaladığı bir pozisyonu ilk yarıda harika vuruşla gole çevirdi. Ancak ilk yarının uzatmalarında biraz da ofsayt gibi düşünülen pozisyonda Beşiktaş beraberlik golünü attı, ilk yarı 1-1 bitti.
2. yarıda Eskişehirspor’dan daha etkili, daha arzulu oynamasını bekliyorduk ancak Beşiktaş fizik güç olarak daha üstün olduğu için ikili mücadelelerde hep topun sahibi oldu. 76. dakikada iki savunma oyuncusu adeta Pektemek’e ne olur gel at dediler ve ikram ettiler. Beşiktaş da galibiyet golünü attı. Eskişehir’in mutlaka revizyon yapması gerek. Son 2 maç bakalım ne gösterecek. Çarşamba günü önemli bir kupa karşılaşması var... Kupa maçında daha arzulu oynamaları gerekir diye düşünüyorum.