Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Ersun Yanal’ın bu düzeniyle bu iş olmuyor. Nuhiu ile oynuyorsun, takımı 10 kişi başlatıyorsun. Cesaretle Ediz’i oynatması başarıydı, Nuhiu ise başarısızlıktı. Bu takım tertibi çok hatalı, Nuhiu derhal dışarıda tutulmalı. Yanal çok büyük teknik ve taktik hatalar yaptı. Adeta maçı hediye etti. Şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekir. Takım 10 kişi kalmasına rağmen Nuhiu hariç diğer futbolcular vargüçleriyle çalıştılar.
Hürriyet’in kırmızı kart görmesi profesyonelliğe sığmıyor. Bırak atsın golü; ama arkadaşlarını 10 kişi bırakma! Ordu ahım şahım bir oyun oynamadı, ama Yanal’ın ve de kalecinin hatalarından yararlanarak 3 puanı almasını bildi.
Eskişehirspor başta Yanal olmak üzere derhal kendine çeki düzen vermeli. Böyle bir kadroyla inatla puan almanın kolay olmadığını kendisinin de görmesi gerekir, ama maalesef görmüyor. Bu olaylardan ders almak gereklidir. Eğer Ersun Yanal bu olaylardan ders alırsa, başarı gelebilir aksi halde son derece zor. Bunları dikkate alır, Aytaç ve Mikail’e şans verirse, belki Nuhiu’suz bir Eskişehirspor istediği sonuçları elde edebilir.