BursaSpor FETİH 2012

FETİH 2012

29.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili ekip, rakibi önünde ilk yarıda tutuk bir oyun sergiledi. İkinci yarıda Batalla’nın golü sonrası Avni Aker buz kesti. Ev sahibi son bölümde beraberlik için çok çaba sarfetti ancak yenilgiyi önleyemedi

FETİH 2012

Trabzonspor, Beşiktaş beraberliğinin ardından Bursaspor’a da yenildi, sevenlerini üzdü: 0-1.

Haberin Devamı

10. dakikada Yasin’in ceza yayı yakınından vuruşunu kaleci Carson çıkardı.
22’de Zeki sağdan ortaladı, kale alanı üzerinde ilk pozisyonda etkili bir kafa vuruşu yapamayan Janko, daha sonra Carson’a faul yapınca ev sahibi ekip bir golden oldu.
28. dakikada soldan ceza alanına giren Vederson’un vuruşu Onur’dan döndü, boş kaleye topu yollamak isteyen Pinto’ya defans engel olunca pozisyon autla sonuçlandı.
29’da sağdan Yasin çıkardı. Penaltı noktası üzerinde Olcan’ın müsait durumdaki vuruşu defanstan döndü.
44. dakikada sağdan ceza alanına giren Belluschi yerden çıkardı, kale alanı içinde Batalla’dan önce Mustafa müdahale ederek tehlikeyi uzaklaştırdı.

62’de Trabzonspor ceza sahası önünde topla buluşan Batalla, defans oyuncularına rağmen uzak köşeye düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.

Haberin Devamı


87. dakikada ceza alanında topla buluşan Janko iki savunma oyuncusuna rağmen sert vurdu, Carson aynı güzellikle çıkardı.
90+1’de ceza alanı dışında topla buluşan Emre’nin vuruşu üst direkten döndü.
90+4. dakikada defanstan dönen topu Yasin düzgün bir vuruşla filelere gönderdi, ancak hakem bir önceki pozisyonda faul olduğu gerekçesiyle golü geçersiz saydı.

FETİH 2012

Mustafa cezalı
Bursaspor maçında sarı kart gören Mustafa Yumlu, 4 sarı kart limitini doldurduğu için cezalı duruma düştü. Başarılı stoper, bordo-mavililerin önümüzdeki hafta çıkacağı Antalya deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.