Fevzi Aksoy

Fevzi Aksoy

faksoy@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

İngiliz asilzadeleri Şampiyonlar Ligi’nde yenilmeyi gururlarına yedirememişler. Yenilmelerinin suçlusu Türk hakemiymiş. Bu İngilizler de artık çok oluyorlar.
Avrupa Birliği’nden zaten çıkmak istiyorlar. Euro’yu kabul etmiyorlar. Bize kalırsa Şampiyonlar Ligi’nden de çıksınlar ve kurtulsunlar. Saçmalığa bak, hakemimizi polise bile şikayet etmişler. Tutuklatsalardı bari. Şunun şurası bir maç be kardeşim.
Kızdığım birkaç nokta var. İspanyol hakemin biri Türk ligini hakarete varacak şekilde bir alt lig gibi görüyor. Hele hele İtalyan basınındaki beylerin Cüneyt Çakır’ı bir daha görmek istemiyoruz diye zırvalamaları. Hadi İngilizleri anladık. İspanyollar ve İtalyanlara ne oluyor?
Ekonomik krizler ve skandallar başlarına vurmuş galiba. Sanki İngilizlere yaranmak istiyorlar. Kendi liglerindeki ırkçılık suçlamalarını unutuyorlar. Bütün bu gürültülerden sonra İngilizler kıvırmışlar. Onların liginde bu hareketler kaza gibi görülür ve kart çıkmazmış.
Ama şimdi öğrenmişler ki Şampiyonlar Ligi’nde bu hareketlere kırmızı kart gösterilirmiş. Ve bu yüzden hakemimizi affetmişler. Avrupalı ve İngiliz dostlarımız gelecekte Türk hakemlerine ve Türk futbolcularına alışacaklardır.