Dünyadan Futbol Feyenood üst üste 7. maçında da yenilgiyle ayrıldı

Feyenood üst üste 7. maçında da yenilgiyle ayrıldı

14.02.2016 - 17:24 | Son Güncellenme:

Eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt’ın formasını giydiği Feyenoord, deplasmanda PEC Zwolle’ye 3-1 yenilerek ligde üst üste 7. yenilgisini aldı.

Feyenood üst üste 7. maçında da yenilgiyle ayrıldı

Hollanda Eredivisie’de eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt’un formasını giydiği Feyenord, deplasmanda PEC Zwolle’ye 3-1 yenildi.

Haberin Devamı

Bu sezon lige fırtına gibi bir başlangıç yapan Feyenoord ilk 16 maçında sadece 2 yenilgi almıştı. Ancak bir anda düşüşe geçen Rotterdam temsilcisi üst üste 7. yenilgisine de engel olamadı.

Karşılaşmaya iyi vbaşlayan taraf PEC Zwolle oldu. Ev sahibi ekip 15. dakikada Lars Veldwijk’in golüyle 1-0 öne geçti. Feyenoord, bu gole 41. dakikada Sven van Beek’in golüyle karşılık verdi.

İlk yarı 1-1’lik skorla tamamlandıktan sonra Zwolle ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaptı. 50. dakikada Lars Veldwicj kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

Zwolle’de 90’da sahneye çıkan Kingsley Ehizibue ise skoru 3-1 yaparak maçın skorunu belirledi.

Bilal 11’de Tarık yedek

Sezon başında Fenerbahçe’den Feyenoord’a transfer olan Dirk Kuyt karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Feyenoord’da A2 milli takımımızın oyuncusu Bilal Başakcıkoğlu da ilk 11’de başladığı maçta 79 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Zwolle’nin 19 yaşındaki Türk oyuncusu Tarık Evre ise yedek kulübesinde yer aldı.

Bu sonucun ardından ligde üst üste 7. yenilgisini alan Feyenoord, 36 puanla 5. sırada kalarak Avrupa Kupaları’ma katılma yolunda bir darbe daha aldı. PEC Zwolle ise puanını 32 yaparak üst sıralarla arasında olan farkı kapattı.

(Sporcope)