UEFA Avrupa Ligi Feyenoord Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? (İşte muhtemel 11'ler)

Feyenoord Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? (İşte muhtemel 11'ler)

08.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Feyenoord Fenerbahçe maçı için gözler maç saatine çevrildi. UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda'nın Feyenoord takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hedef galibiyet. Sarı lacivertli temsilcimiz her türlü beraberlik ve galibiyette üst tura adını yazdıracak. Peki Feyenoord Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak ekrana gelecek?

Feyenoord Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda (İşte muhtemel 11ler)

UEFA Avrupa Ligi'nde dev mücadele... Feyenoord Fenerbahçe maçı için artık saatler kaldı. Grubun son maçında Feyenoord ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette üst tura çıkıyor. Taraftarların gözü maç saatinde. Feyenoord Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi gruplarında son maçlar oynanıyor. Topladığı 10 puanla A Grubu'nun zirvesinde yer alan Fenerbahçe, grupta 7 puanla üçüncü sırada bulunan Feyenoord deplasmanına çıkıyor.

Sarı-lacivertli ekip rakibine iki farklı yenildiği takdirde Manchester United’ın Zorya deplasmanında kaybetmesini bekleyecek.

Feyenoord Fenerbahçe maçı öncesi korkunç şüphe!

İskoç hakem Craig Thomson'un Beşiktaş'ı yakan inanılmaz kararlarının yankıları sürerken, Fenerbahçe'nin bu akşam Feyenoord ile oynayacağı kader maçının hakemi Fernandez Borbalan'ın da 'hata' sicilinin bir hayli kabarık olduğu ortaya çıktı.

Borbalan, 2011'de Mesut Özil'e, 2013'te Arda Turan'a 'hala tam olarak anlaşılamayan nedenlerden ötürü' kırmızı kart göstermişti.

Haberin Devamı

Feyenoord Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda oynanacak Feyenoord Fenerbahçe maçı bu akşam saat 21.00'de TRT 1 ekranından canlı olarak yayınlanacak. Feyenoord Fenerbahçe maçını D. Fernandez Borbalan yönetecek.

Jeremain Lens için ise karar verildi

Üç haftalık sakatlığını atlatarak derbide Moussa Sow'un yerine son 15 dakika forma giyen Jeremain Lens için ise karar verildi. Fizik olarak henüz hazır hale gelmeyen Hollandalı futbolcu, Rotterdam'daki maçta oyunun gidişatına göre süre alacak.

MUHTEMEL 11'LER


Feyenoord: Jones, Botteghin, Heijden, Karsdorp, Nelom, Tapia, Vilhena, Kuyt, Elia, Toornstra, Jorgensen

Fenerbahçe: Volkan, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Şener, Josef de Souza, Mehmet Topal, Alper, Volkan, Van Persie, Sow

Avantaj Fenerbahçe'de
Rakibinin 3 puan önünde bulunan Fenerbahçe, Hollanda ekibi karşısında ilk maçı 1-0 kazandığı için Feyenoord'a tek farkla mağlup olsa bile tur atlayacak. Feyenoord'un iki farklı galibiyeti halinde ise Sarı-lacivertliler, Ukrayna'dan gelecek Zorya galibiyetini beklemek durumunda kalacak.
Manchester United'ın iddiasız Zorya karşısında alacağı bir puan bile İngiliz ekibine bir üst turu getirecek. İngiliz temsilcisinin Ukrayna deplasmanında kaybetmesi durumunda ise Feyenoord'a tek farklı galibiyet bile yeterli olacak. Bu durumda Fenerbahçe grup lideri, Feyenoord ise ikinci olarak üst tura çıkan ekipler olacak. 5 maç sonunda Fenerbahçe'nin 10, Manchester United'ın 9, Feyenoord'un 7, Zorya'nın ise 2 puanı bulunuyor.
Eğer 3'lü avaraja kalınırsa..

Haberin Devamı

Manchester United, Zorya ile berabere kalır Feyenoord da Fenerbahçe'yi yenerse 3 takımın da puan durumu eşit olacak. Fenerbahçe, bu durumda Feyenoord'a iki farklı yenilmezse grubu 2. sırada tamamlayacak. Üçlü averaj durumunda liderlik şansı bulunmayan Fenerbahçe grubu ikinci tamamlayacak.

Hollanda ekipleri zorluyor

Fenerbahçe, Hollanda ekipleriyle deplasmanda oynadığı 9 maçtan sadece birini kazanabildi. Hollanda temsilcileri DWS Amsterdam, Ajax, PSV, Feyenoord, AZ Alkmaar, PSV ve Twente ile karşılaşan sarı-lacivertli ekip bu takımlara karşı deplasmanda bir galibiyetin yanı sıra 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, Hollanda deplasmanında sadece 2009-2010 sezonunda Twente’yi mağlup etti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında bugüne dek Hollanda takımlarıyla oynadığı 19 maçta 6 kez galip geldi. Bu maçlarda 9 yenilgisi ve 4 beraberliği bulunan Fenerbahçe, Hollanda temsilcilerine 18 gol attı, kalesinde ise 27 gol gördü.

Van Persie’nin duygusal gecesi

Robin van Persie için Feyenoord maçının duygusal anlamda büyük anlamı bulunuyor. Hollandalı yıldız, profesyonel kariyerine başladığı Feyenoord’un sahasına ilk kez resmi bir maçta rakip olarak çıkmak için Teknik Direktörü Dick Advocaat’tan forma bekleyecek.

Kariyerinin ilk profesyonel maçını bugün sahaya çıkacağı Feyenoord Stadı’nda 3 Şubat 2002’de oynayan Van Persie, Roda karşısında 79. dakikada Jon Dahl Tomasson’un yerine oyuna dahil olmuştu.

Toplam 3 sezon formasını giydiği Hollanda ekibiyle Feyenoord Stadı’nda son maçını 2 Mayıs 2004’te oynayan Van Persie, profesyonel olduğu sahaya 12 yılı aşkın bir süre sonra bu sefer rakip olarak çıkacak.

Maça ilgi çok büyük

Karşılaşmanın oynanacağı Rotterdam kentinde maça ilgi büyük olacak. Hollanda’da Amsterdam’dan sonra ikinci büyük şehir olan Rotterdam’ın takımı Feyenoord, maçlarını 51 bin 200 kapasiteli ismini taşıyan statta yapıyor.

Haberin Devamı

Hollanda’nın mimari başkenti olarak bilinen ve Avrupa’nın en büyük limanlarından birine sahip olan şehrin 600 bine yakın nüfusu bulunuyor. Yaklaşık 50 bin Türk’ün yaşadığı Rotterdam’a Fenerbahçe’yi izlemek için Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gurbetçi vatandaşlarında gelmesi bekleniyor.

Sarı-lacivertli taraftarların, deplasman tribünün yanı sıra Feyenoordluların olduğu bölümden de bilet aldığı öğrenildi. F.Bahçe, zorlu maça 5 binin üzerinde taraftar desteğiyle çıkacak.