Futbol FIFEX için geri sayım

FIFEX için geri sayım

21.12.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) destekleriyle, FIFEX Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı’nın ikincisi Antalya Belek’te gerçekleşecek.

FIFEX için geri sayım

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) destekleriyle, FIFEX Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı’nın ikincisi Antalya Belek’te gerçekleşecek. Kısa süre önce vefat eden Metin Türel’in adını taşıyacak ve “Metin Türel Antrenör Gelişim Semineri” kapsamında düzenlenecek 2. FIFEX’e, 11-13 Ocak 2019 tarihleri arasında Granada Hotel Belek ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Dünya ve Türkiye’den futbolda söz sahibi isimler, sporcular ve antrenörler ile sektörün önde gelen şirketlerinin yetkilileri 2. FIFEX’te buluşacak. “FIFA 2018 Dünya Kupası Rusya Analizleri ve Futbol Altyapı Çalıştayı” başlıklı organizasyonda Dünya Kupası ile birlikte çeşitli konularda sunumlar ve oturumlar düzenlenecek. Uluslararası Futbolcu Gelişim Kampı, 3-15 Ocak arasında yapılacak. Yerli ve yabancı menajerler, kulüp yetkilileri ve futbolcular bu kampta bir araya gelecek.

FIFEX Fuar Alanı’nın açılışı 11 Ocak’ta yapılacak. Açılış ve protokol konuşmalarını yapmak üzere; Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, TÜFAD Genel Başkanı-AEFCA Başkan Yardımcısı İsmail Dilber, AEFCA Başkanı Walter Gagg, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı M. Menderes Tevfik Türel ve La Liga Dış İlişkiler Koordinatörü törende hazır bulunacak.

Haberin Devamı

Yazarlar