1.Lig Fikret Yılmaz'ın yerine Reha Erginer geldi!

Fikret Yılmaz'ın yerine Reha Erginer geldi!

10.03.2016 - 13:24 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor'da son 5 maçta alınan başarısız sonuçlar üzerine Fikret Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından boşalan teknik direktörlük görevine Reha Erginer getirildi.

Fikret Yılmazın yerine Reha Erginer geldi

Osman Özköylü, Metin Diyadin, Uğur Tütüneker ve Erhan Altın isimlerinin geçtiği Kırmızı-beyazlı kulüpte yönetim, tercihini Erginer'den yana kullanırken, genç teknik adamla 1.5 yıllık anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Son olarak geçen sezon Boluspor'u çalıştıran Reha Erginer'in yardımcılıklarını İlker Yanar ve Kazım Akgün'ün yapacağı, Tolga Büyüklale'nin kaleci antrenörü, Tolga Yalçın'ın ise analizci olarak çalışacağı açıklandı.

Futbolculuğu döneminde Manisaspor, Göztepe, Bergamaspor, Bucaspor, Soma Linyitspor, Denizlispor ve Fethiyespor'da forma giyen Reha Erginer, yeşil sahalara veda ettikten sonra Kayserispor, Ankaraspor ve Ankaragücü'nde yardımcı antrenör olarak çalıştı.

İlk teknik direktörlük deneyimini Manisaspor'la PTT 1'inci Lig'de yaşayan 46 yaşındaki Erginer, geçen sezon da Boluspor'u çalıştırdı. Erkan Sözeri ve Fikret Yılmaz'dan sonra Balıkesirspor'un bu sezonki üçüncü teknik direktörü olan Reha Erginer'in öğleden sonra sözleşme imzalayıp, akşam antrenmana çıkacağı bildirildi.

Yazarlar