Turkish Airlines Euroleague Final Four ile ilgili merak ettiğiniz her şey burada: Facebook Messenger Bot

Final Four ile ilgili merak ettiğiniz her şey burada: Facebook Messenger Bot

15.05.2017 - 10:08 | Son Güncellenme:

Etkinlik takvimindeki en büyük organizasyon için Euroleague,taraftarlara bilgi edinebilecekleri yeni bir yol gösteriyor; yapay zeka. 2017 THY Euroleague Final-Four için hazırlanan Facebook Messenger Bot , taraftarlarla iletişim kurarak geçmiş senelerin Final-Four ları ile ilgili merak edilenleri cevaplayabilir, en son istatistikleri ve önemli olayları gösterebilir.

Final Four ile ilgili merak ettiğiniz her şey burada: Facebook Messenger Bot

Euroleague Basketbol’un dijital ortağı baresquare tarafından geliştirilen yapay zeka programı 7 gün 24 saat soruları cevaplayacak şekilde kullanıma sunulmuş bulunmakta.

Haberin Devamı

Facebook’ta Euroleague sayfasına mesaj gönderdiğinizde bu yazılım konuşmayı devralacak ve sizi yönlendirerek merak ettiğiniz güncel istatistikleri, geçmiş maçları, videoları ve daha fazlasını kullanımınıza sunacak.

Euroleague Basketbol İletişim Direktörü Alex Ferrer “Final Four’da her yıl hayranlara benzersiz deneyimler ve yeni bakış açıları kazandırmak için yenilikçi teknolojileri piyasaya çıkardık. Bu yıl da Facebook Messenger Bot hayranlarımızla doğal ve akıcı bir şekilde iletişim kurmamıza yardımcı olacak” dedi.

Amazon’un Alexa, Apple’ın Siri’yi geliştirirken kullanıcı isteklerini anlamak için kullandıkları yapay zeka ve doğal dil işleme yöntemlerini kullanan bu Bot, öncü teknolojiyi seven kullanıcılar için 2017 Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Final Four'a hazırlanırken mutlaka denenmeli.

Yazarlar