Galatasaray FİNALLERİN TAKIMI OLDUĞUNUZU GÖSTERİN

FİNALLERİN TAKIMI OLDUĞUNUZU GÖSTERİN

23.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Son sözümüzü söylemedik. Neden yüzünüzü asıyorsunuz? Orada bir maçımız daha var. Sadece ilk maç berabere bitti. Final ise Almanya’da. Surat asma değil, çalışma zamanı.”

FİNALLERİN TAKIMI OLDUĞUNUZU GÖSTERİN

YALIMCAN SARPYEL

Haberin Devamı

G.SARAY, yeni transferleriyle birlikte Schalke 04 maçına ‘mutlak galibiyet’ parolasıyla çıkarken 1-1’lik beraberlik ve kötü futbol takımın da moralini bozdu. Futbolcuların ağzını maçın ardından bıçak bile açmazken ertesi gün yapılan rejenerasyon idmanında ise iş yine teknik direktör Fatih Terim’e düştü.
İdmanın başlamasına kısa bir süre kala sahaya adım atan kurt hoca, oyuncularının konuşmak bile istemediğini görünce kolları sıvayıp takımı ayağa kaldırmak için ilk hamlesini yaptı. Tüm futbolcuları etrafında toplayan Fatih Terim, 12 Mart’ta deplasmanda oynanacak rövanş maçı öncesinde umutsuzluğun yanlış olduğunu takımına anlattı.
ŞAMPİYONLAR Ligi’ndeki grup maçlarında da başlarda zor durumda kaldıklarını ama alınan üst üste galibiyetlerle bu zorluğu aştıklarını belirten deneyimli teknik adam, “Biz daha son sözümüzü söylemedik.

Haberin Devamı

‘ORDU’YLA BAŞLAYIN’
Neden yüzünüzü hemen asıyorsunuz? Orada bir maçımız daha var. Sadece ilk maçımız berabere bitti. Final maçı ise Almanya’da. Finallerin takımı olduğunuzu bir kez daha herkese gösterin.
ŞİMDİ surat asma zamanı değil, çalışma zamanı. Bir an önce kendimizi toparlayıp Orduspor maçıyla birlikte iyi bir futbol sahaya koymalıyız” ifadeleriyle oyuncularını motive etti.
SARI-kırmızılı oyuncuların bu konuşmanın ardından biraz da olsa yüzlerine renk gelirken Fatih Terim de idman boyunca oyuncularına moral vermek amacıyla espiriler yaparak rahatlamalarını sağladı.

Yazarlar