Süper Lig Fırat Aydınus kimdir? Fırat Aydınus yaşı - boyu kaç?

Fırat Aydınus kimdir? Fırat Aydınus yaşı - boyu kaç?

31.12.2019 - 19:03 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının sevilen programı O Ses Türkiye yılbaşı akşamı ünlüleri ağırlayacak. Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeye çalışacak olan ünlüler arasında Fırat Aydınus'da yer alıyor. Peki Fırat Aydınus kimdir? Fırat Aydınus kaç yaşında? Fırat Aydınus'un boyu kaç? İşte Fırat Aydınus hakkında merak edilen bilgiler...

Fırat Aydınus kimdir Fırat Aydınus yaşı - boyu kaç

31 Aralık 2019 Salı akşamı yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacak olan ünlü isimler arasında Fırat Aydınus da var. İzleyici tarafından merak konusu olan Fırat Aydınus kimdir? Fırat Aydınus yaşı ve boyu kaç?

Haberin Devamı

FIRAT AYDINUS KİMDİR?

25 Ekim 1973'de İstanbul'da doğan Türk futbol hakemi. 1,80 m boyunda olan Fırat Aydınus, Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı olarak Süper Lig'de görev yapmaktadır.

Hakemliğe 1996 yılında başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezundur. UEFA'nın Cüneyt Çakır ile birlikte Avrupa Kupalarında en çok maç verdiği Türk hakemdir.

FIFA hakemliği için 2014 yılında yapılan YoYo testlerini geçemeyen Aydınus listeden çıkartılmıştır. 2015-16 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Aydınus'un da aralarında bulunduğu 9 hakem ile ilk kez profesyonel sözleşme imzaladı.