Trabzonspor Fırtınada hedef Rodallega

Fırtınada hedef Rodallega

31.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’a 16 golle katkı verip başarılı bir görüntü çizen Hugo Rodallega’nın yeni sözleşmesi için çalışmalar yapılıyor. Kolombiyalı yıldızın takımda kalması için uğraşılsa da Paraguay, Kolombiya ve Avrupa’dan da ciddi teklifler geliyor

Fırtınada hedef Rodallega

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada bitirip Avrupa Ligi vizesi alan Trabzonspor’da rota transfere döndü. Başarılı olan mevcut kadroya doğru takviyeler yapmak isteyen bordo-mavililer, iç transferi de boş bırakmıyor.

Sözleşmesi sona eren Hugo Rodallega için çalışmalar yapılıyor. Bu sezon 16 golle takıma katkı veren ve liderliğiyle alkış alan Rodallega için yeni sözleşme için yoğun bir mesai harcanıyor. Kolombiyalı yıldızın gelecek sezon da takımda kalması istenirken, en az 2 yıllık bir kontrat üzerinde duruluyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Ünal Karaman’ın özellikle istediği tecrübeli forvetin takımda kalması önemli görülüyor. Ancak 33 yaşındaki oyuncuya birçok teklif bulunuyor. Paraguay ve Kolombiya’dan bazı takımlar Rodallega’yı yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

Hatta deneyimli yıldız için resmi tekliflerin olduğu da kaydedildi. Ayrıca Avrupa’dan da bazı kulüplerin Rodallega’nın peşinde olduğu bildirildi. Ancak bordo-mavili yöneticiler, şehri ve takımı tanıyan Rodallega’yı bilhassa Avrupa Ligi hedefi için ikna etmeye çalışıyor. Ancak sezon içerisinde bazı taraftarlardan Rodallega’ya gelen sert tepkiler bugünlerde transfer görüşmelerinde bazı sorunlar da çıkarıyor.

Yazarlar