Trabzonspor Forvetler golü unuttu

Forvetler golü unuttu

28.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da N’Doye, Sefa ve Deniz 9 maçta tek gol atamadı. İlk 4 haftada rakip fileleri 3 defa havalandıran Oscar Cardozo da son 5 karşılaşmada golle buluşamadı.

Forvetler golü unuttu

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Oscar Cardozo ve Dame N’Doye gibi üst düzey forvetlerle sezona başlayan Trabzonspor, bu oyunculardan beklenen katkıyı bir türlü alamadı.

Elinde ayrıca Deniz Yılmaz ve Sefa Yılmaz gibi iki yerli alternatifi bulunan Şota Arveladze, hayal kırıklığı yaşadı.

Sezona hızlı başlayan Cardozo ilk 4 haftada 3 gol atmasına rağmen son 5 maçta adeta kabuğuna çekildi. İki yıldır bordo-mavili formayı giyen Paraguaylı forvet, düzenli olarak forma şansı bulamamasının yanında sakatlık sorunlarıyla da uğraştı.

Esas sıkıntıyı N’Doye yaşattı. Şota’nın özellikle kadroya katılması için uğraştığı Senegalli forvet, 7 lig maçında henüz fileleri sarsamadı. Her iki yıldızından da beklediği verimi alamayan Şota Arveladze, son Sivasspor deplasmanında çareyi Deniz Yılmaz’ı oynatarak aradı.

Haberin Devamı

Bu sezon ilk kez şans bulan Deniz de sadece 43 dakika sahada kalabildi. Formsuz gözüken Deniz’in haricinde son 16 dakikada Sefa Yılmaz’ı da oynatan Gürcü çalıştırıcı, yine umduğunu bulamadı. Ligde 12 gol kaydeden bordo-mavililere, forvetlerden 3 gollük katkı gelebildi. Atılan 3 gol de ilk 4 haftada Cardozo’dan geldi.

Ekici dönüyor

Sivasspor’u yenerek 4 maçlık mağlubiyet serisini noktalayan Trabzonspor bugün Gaziantepspor’u konuk edecek. Bordo-mavili takım dün yaptığı taktik çalışmayla hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Şota’nın, kırmızı kart cezalısı Cavanda’nın yokluğunda sağ bekte Salih Dursun’a forma vereceği öğrenildi. Gürcü hocanın, Sivas’a götürmediği Mehmet Ekici’yi de 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 9 haftasında 3 gol atan Oscar Cardozo geçen sezon 29 maçta 17 gol atmıştı.

Forvetler golü unuttu

Yazarlar