Galatasaray Fransa kadrosu açıklandı! Gomis...

Fransa kadrosu açıklandı! Gomis...

17.05.2018 - 22:28 | Son Güncellenme:

Fransa Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası'nda mücadele edecek kadrosu açıklandı. Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis kadroda yer almadı.

Fransa kadrosu açıklandı Gomis...

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamp'ın belirlediği listede sürpriz tercihler dikkat çekti. Avrupa'da bu sezon en çok gol atan Fransız oyuncu olan Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis kadroda yer almazken, aynı zamanda Anthony Martial, Adrien Rabiot ve Alexandre Lacazette gibi birkaç önemli isim de 23 kişilik listede yer bulamadı.

Haberin Devamı

2018 Dünya Kupası’nda Avustralya, Peru ve Danimarka'nın bulunduğu C Grubu'nda mücadele edecek Fransa'nın kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Alphone Areola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)
Savunma: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Benjamin Pavard (Stuttgart), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco), Adil Rami (Olympique Marsilya), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)
Orta saha: Blaise Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Chelsea), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Münih)
Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain), Thomas Lemar (Monaco), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Ousmane Dembele (Barcelona).

Haberin Devamı

Milli takıma seçilmeyen isimlerden birkaçı...

Mathieu Debuchy

Lucas Digne

Mamadou Sakho

Kurt Zouma

Adrien Rabiot

Moussa Sissoko

Wissam Ben Yedder

Kingsley Coman

Alexandre Lacazette

Anthony Martial

Fransa kadrosu açıklandı Gomis...