İngiltere Premier Lig Fulham'da Magath dönemi

Fulham'da Magath dönemi

15.02.2014 - 11:16 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham, Rene Meulensteen'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Felix Magath'ı getirdi.

Fulhamda Magath dönemi

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham, Rene Meulensteen'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Felix Magath'ı getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Meulensteen ile yolların ayrıldığı ve yerine tecrübeli Alman teknik adam Magath'la 18 aylık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Kulübü geçen temmuz ayında satın alan Pakistan asıllı iş adamı Shahid Khan, sezonun bitimine 12 maç kaldığını hatırlatarak, "Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Bir şeyler yapılmalı. Felix önemli bir teknik adam ve Bundesliga'daki kariyerinde birçok başarı kazandı. Gerçek şu ki yeni yıldan itibaren hala bir lig maçı kazanamadık" ifadelerini kullandı.

Aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle bu sezon üçüncü kez teknik direktör değişikliğine giden Fulham, 20 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Kariyerinde ilk kez Almanya dışına çıkan 60 yaşındaki Magath, İngiliz temsilcisini ligde tutmaya çalışacak. Futbolcu kökenli teknik direktörlerden Magath, Bayern Münih'le iki, Wolfsburg ile bir lig şampiyonluğu yaşamıştı.