Skorer Fulya'da sözlü saldırı

Fulya'da sözlü saldırı

09.03.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fulya'da sözlü saldırı

Fulyada sözlü saldırı


"Çetenin şefi Mehmet, Susurlukçu Ertuğrul"
"Niçin antrenman yapıyorsunuz"
"Galatasaray'ı örnek alın ve utanın"
"Esas uğursuz sizsiniz İnönü Stadı değil"
"Çok mu yoruldunuz ? Kız gibi oynuyorsunuz"

Beşiktaşlı taraftarlar, Kocaeli yenilgisinin tepkisini dünkü idmanda da sürdürdüler ve oyunculara hakaretler yağdırdılar. Şifo Mehmet, Ertuğrul ve Alpay üzerinde yoğunlaşan sözlü saldırılar ortamı gerginletirirken, geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti
BEŞİKTAŞ'ın, Kocaelispor'a farklı yenilgisinden sonra başlayan protestolar dün de sıcaklığını korudu.
Ankaragücü maçının hazırlıklarına dün sabah Fulya'da başlayan Siyah - Beyazlı futbolculara, antrenman süresince taraftarlar sözlü saldırı da bulundular, hakaretler yağdırdılar.
Kaptan Şifo Mehmet'i "Çete başı", Ertuğrul'u ise "Susurlukçu" olarak nitelendiren taraftarlar Alpay'ı sert bir şekilde eleştirdiler. Yaklaşık yüz kişilik taraftar gurubu, "Çetenin şefi Mehmet, Susurluk'çu Ertuğrul. Samsun'lu Ertuğrul, Mehmet'i al götür. Niçin antrenman yapıyorsunuz, sahtekarlar. Galatasaray'ı örnek alın ve utanın. Sizler, ancak Televole'de oynarsınız. Ziya'ların döneminde formalar çamurlanırdı, ama şimdi sizinkiler tertemiz" diye bağırdılar. Isınma turları sırasında taraftarların tepkisine Alpay'ın karşılık vermesi ortamı iyice gerginleştirdi.
Çalışmanın bitimiyle birlikte soyunma odalarına gitmek üzere üst köprüden geçen futbolculara protestolar devam etti. Seyirciler, "Esas olan uğursuz sizsiniz, İnönü Stadı değil. Sizin için stadı mı yıkacağız ? Çok mu yoruldunuz? Şerefsizler, kız gibi oynuyorsunuz" diyerek tepkilerini sürdüler.
Bu arada tesislerdeki özel güvenlikçilerin sayısının artırılmasının yanısıra üç ekip otosunun da görev yapması dikkat çekti. Güvenlik kuvvetleri, futbolcular Fulya'dan ayrılıncaya kadar beklediler.
Ayrıca taraftarların bugün yapılacak antrenmana da gelecekleri ve burada bir basın bildirisi dağıtacakları da belirtildi.