Milli Takım Futbolda milli maç haftası!

Futbolda milli maç haftası!

04.03.2014 - 12:10 | Son Güncellenme:

Futbolda yarın milli takımlar arasında toplam 49 özel maç oynanacak.

Futbolda milli maç haftası

A Milli Futbol Takımı, İsveç'i konuk ederken, Fransa-Hollanda ve İspanya-İtalya karşılaşmaları günün öne çıkan maçları olacak. Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerindeki rakiplerinden Çek Cumhuriyeti, Norveç ile karşılaşırken, İzlanda ise Galler karşısına çıkacak. Letonya, Makedonya ile Kazakistan ise Litvanya ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Ankara'da oynanacak Türkiye-İsveç maçı saat 20.30, Fransa-Hollanda karşılaşması TSİ 22.00, İspanya-İtalya maçı ise TSİ 23.00'te başlayacak.

Ukrayna-ABD maçı Kıbrıs Rum Kesimi'nde

Günün en dikkat çekici maçlarından biri de Ukrayna ile ABD arasında oynanacak.

Karşılaşma, Ukrayna'da yaşanan olaylar sonrası güvenlik gerekçesiyle Kıbrıs Rum Kesimi'nde yapılacak. Larnaka'daki Antonis Papadopoulos Stadı'ndaki karşılaşmanın başlama saati 21.00.

Bu arada, 2014 Dünya Kupası'nın evsahibi Brezilya, Güney Afrika'ya konuk olurken, İngiltere-Danimarka, Almanya-Şili, Belçika-Fildişi Sahili, Romanya-Arjantin maçları da oynanacak.

49 özel maç

Milli takımlar arasında yarın oynanacak 49 özel maç şöyle:

Sudan-Kenya, St. Lucia-Jamaika, İran-Gine, Zambia-Uganda, Mozambik-Angola, Malawi-Zimbabwe, Brundi-Rwanda, Moritanya-Nijer, Burkina Faso-Comoros, Litvanya-Kazakistan, Bulgaristan-Belarus, Karadağ-Gana, Rusya-Ermenistan, Hindistan-Bangladeş, Macaristan-Finlandiya, Botswana-Güney Sudan, Cezayir-Slovenya, Çek Cumhuriyeti-Norveç, Gürcistan-Lihtenştayn, Bosna Hersek-Mısır, Andorra-Moldova, Namibya-Tanzanya, Yunanistan-Güney Kore, Makedonya-Letonya, Güney Afrika-Brezilya, Kolombiya-Tunus, Senegal-Mali, Azerbaycan-Filipinler, Lüksemburg-Yeşil Burun Adaları, İsrail-Slovakya, Japonya-Yeni Zelanda, İrlanda Cumhuriyeti-Sırbistan, Galler-İzlanda, İngiltere-Danimarka, Fas-Gabon, Kıbrıs Rum kesimi-Kuzey İrlanda, Avustralya-Ekvador, Arnavutluk-Malta, Türkiye-İsveç, Avusturya-Uruguay, İsviçre-Hırvatistan, Portekiz-Kamerun, Almanya-Şili, Belçika-Fildişi Sahili, Polonya-İskoçya, Ukrayna-ABD, Fransa-Hollanda, İspanya-İtalya, Romanya-Arjantin.

Haberin Devamı

Bu arada Honduras-Venezuela, Meksika-Nijerya ve Kosta Rika-Paraguay karşılaşmaları ise 6 Mart Perşembe günü sabaha karşı oynanacak. Bu maçlarla milli maç haftasında toplam 52 karşılaşma yapılmış olacak.