Skorer G.Saray’a gönderme!

G.Saray’a gönderme!

11.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Divan Genel Kurulu’nda gündem yine şike süreci oldu. Toplantıda konuşan Başkan Sadri Şener, ”22 Mart’ta İstanbul’da yapılacak UEFA Genel Kurulu’ndan önce mutlaka Futbol Federasyonu kulüplerle ilgili bir ceza, bir müeyyide uygulayacağı iradeyi ortaya koyacaktır, koymalıdır” dedi

G.Saray’a gönderme

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün, ”Kupanın Trabzonspor’a verilmeyeceğini Başkan Şener de biliyor” açıklamasına değinen Şener, ”Bu kupayı alamayacaksam, o zaman Fenerbahçe’ye ceza verilmeyecek. Fenerbahçe’ye ceza verilmeyecekse, UEFA bize ’2-3 yıl Avrupa kupalarına gelmeyin’ diyecek. Dolayısıyla Galatasaray da Avrupa’ya gidemeyecek” yorumunu yaptı.
Genel Sekreteri Hasan Yener ise TFF seçimindeki politikalarını şöyle açıkladı:
“Futbol Federasyonu’nun 14 kişilik yönetim kuruluna, kulübümüzde yöneticilik yapmış iki değerli üyemiz Taylan Üner ve Mustafa Beyaz’ın girmesi sağlanmıştır. Kulübümüz burada etkin bir duruma gelmiştir. Avukat Yusuf Reha Alp’in disiplin kuruluna seçilerek kulübümüzün savunma imkanı sağlanmıştır. Trabzonspor’un yetiştirdiği FIFA hakemi Turgay Güdü’nün de MHK’ya seçilerek kulübün uğradığı hakem mağduriyetini önleme adına kulübümüze yardımcı olacağı düşüncesi vardır.”

Haberin Devamı

Başkan Özbak
Trabzonspor’un Divan Genel Kurulu’nda Ali Özbak yeniden seçildi. Özbak’ın başkanlığındaki yönetim kurulu ise Cafer Hazaroğlu, Yusuf Bahadır, Faik Arıkan, Nadir Saral, Abdulmecit Sarı, Ahmet Fazıl Pirselimoğlu, Turgut Görgün ve Erkan Bulak’tan oluştu.

Borç 104 milyon lira
Denetleme Kurulu raporunda, Trabzonspor’un toplam 104 milyon 603 bin net borcu olduğu açıklandı. Bu borcun 40 milyon 777 bin lirasının uzun vadeli, 64 milyon 325 bin lirasının ise kısa vadeli olduğu belirtildi.