Galatasaray G.Saray için Ronaldinho iddiası!

G.Saray için Ronaldinho iddiası!

13.09.2012 - 08:31 | Son Güncellenme:

İtalya basını Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun Galatasaray'a gelebileceğini yazdı.

G.Saray için Ronaldinho iddiası

Cimbom, devre arasında Türk futbol tarihinin en büyük transferine imza atacak. Çizme basını, Ronaldinho'nun Galatasaray'da 1.5 yıl oynayıp kendini yeniden kanıtlamak ve böylece 2014 Dünya Kupası'nda Brezilya forması giyme hayalini gerçekleştirmek istediğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, camianın "çilek" beklentisini fazlasıyla karşılamaya hazırlandığı ortaya çıktı. Fransa ve İtalya'da dile getirilen, özellikle de Çizme medyasında büyük geniş yer bulan haberlere göre, Galatasaray, devre arasında Ronaldinho'yu renklerine bağlayacak. İtalya'nın www.topmercato.com ve www.calciomercato.it siteleri, Brezilya'da Atletico Mineiro forması giyen 32 yaşındaki yıldızın yeniden Avrupa'ya dönmek istediğini ve ilk adresinin de Galatasaray olduğunu ileri sürdü.

TEKRAR ViTRiNE ÇIKACAK


Haberlere göre Ronaldinho, 18 maçta 6 gol atıp, 4 asist yaptığı Atletico Mineiro'da mutlu olmasına rağmen kendisini Avrupa arenasında yeniden kanıtlamayı çok istiyor. Ayrıca zorlu bir Avrupa liginde başarılı olup 2014 Dünya Kupası'nda tekrar Brezilya formasıyla mücadele etmeyi hedefleyen Ronaldinho bu amacına Galatasaray aracılığıyla ulaşmayı planlıyor. İtalyan kaynaklar, golcü futbolcunun 2013'ün ocak ayında Galatasaray'la 1.5 yıllık sözleşme yaparak yeniden Avrupa'da spot ışıklarını üzerine çekeceğini yazdı.

Haberin Devamı

(fotomaç)