Galatasaray G.Saray orta sahasına Fransız lider

G.Saray orta sahasına Fransız lider

24.12.2015 - 09:53 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılılar'ın eski gözdesi, Nice'de bu sezon 20 maçta 7 gol attı. Aslan'ın Arfa'ya 'egzotik' bir öneride bulunduğu belirtildi

G.Saray orta sahasına Fransız lider

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; sarı-kırmızılı ekip, Fransa'nın Nice takımında forma giyen Hatem Ben Arfa'ya talip oldu. Site, Galatasaray'ın, Fransız oyuncuya 'egzotik' bir teklif sunduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Devler de peşinde

Haberde, 28 yaşındaki oyuncunun Nice'de bu sezonki performansıyla adeta ikinci kez doğduğu vurgulandı. Lig ve kupada 20 maçta 7 gol atan, 2 de asist yapan yıldız ile Avrupa'nın birçok devinin de ilgilendiği ifade edildi. Borussia Dortmund, İnter, Atletico Madrid, Aston Villa ve AC Milan'ın menajerler aracılığıyla Ben Arfa için nabız yokladıkları dile getirildi.

Kanatta da oynuyor

Orta sahada ofansif oyun kurucu olarak görev yapan Ben Arfa, kanatlarda da forma giyebiliyor. Lyon'da (64 maç/7 gol) parlayan yıldız, Marsilya (63 maç/9 gol), Newcastle (76 maç/13 gol) ve Hull City'de (8 maç) oynadı.

Sözleşmesi bitiyor

Nice ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ben Arfa, Fransa Milli Takımı'nda da 15 kez yer alıp, 2 gol attı. Arfa, geçmişte de Galatasaray'ın gündemine gelmişti. (Fotomaç)