Basketbol G.Saray yeni formalarını tanıttı

G.Saray yeni formalarını tanıttı

13.11.2015 - 17:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, GSStore markalı yeni sezon formalarını düzenlenen organizasyonla tanıttı.

G.Saray yeni formalarını tanıttı

“Yeni Forma Yine Yenilmez Armada” sloganıyla yola çıkan GSStore ve Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı’nın, GSStore markalı yeni sezon formaları, Beyoğlu GSStore'da düzenlenen organizasyonla tanıtıldı. Forma lansmanına Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, kaptan Sinan Güler, Blake Schilb ve Errick McCollum katıldı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kaptan Sinan Güler, “Store’larda bizim formalarımızın satılması ve taraftarlar ile iletişim kurabileceğimiz bir ortam oluşması iyi bir şey. Hem talepte fazla hem de kısa sürede iyi bir satış yakalayacaklarını düşünüyorum. Umuyorum ki biz de formanın hakkını vermeye devam ederek, başarılı bir sezon geçirmeye devam ederiz” dedi.

Haberin Devamı

“MAÇLARA BASKETBOL FORMALARI İLE GELMELERİNİ BEKLİYORUZ”

Taraftarların Galatasaray’ın hem Avrupa’da hem de Türkiye’de zirvede olmasını istediğini belirten başantrenör Ergin Ataman da, “Biz de bunun için elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Burada taraftarımıza da önemli bir görev düşüyor. Maçlarda bizi çok güzel destekliyorlar. Galatasaray basketbol forması neden yok diye eleştiri alıyorduk. Artık Galatasaray basketbol ürünleri de satıldığına göre taraftarların da basketbol maçlarına futbol takımının formalarıyla veya ürünleriyle değil, basketbol takımının ürünleri ile gelmelerini bekliyoruz. Takımları büyüten hem manevi güç, hem de maddi güç” diye konuştu.

Blake Schilb ise, “Böyle bir şeyin olması gerçekten güzel. Bizim için GSStore ürünlerini saha içinde ve saha dışında giyiyor olmak güzel bir fırsat” dedi.