Galatasaray G.Saraylı futbolcu Antalyaspor'da!

G.Saraylı futbolcu Antalyaspor'da!

01.09.2014 - 21:22 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor, Galatasaray'dan Berk İsmail Ünsal'ı transfer etti.

G.Saraylı futbolcu Antalyasporda

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Galatasaray'dan Berk İsmail Ünsal'ı ve Fenerbahçeli eski futbolcu Önder Turacı'yı transfer etti.

Haberin Devamı

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın 20 yaşındaki oyuncusu Berk İsmail Ünsal'ı 1 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Gültekin Gencer ayrıca geçen sezon Şanlıurfaspor'da oynayan ve bonservisi elinde bulunan, Fenerbahçe'nin eski oyuncularından 33 yaşındaki Önder Turacı ile de 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Antalyaspor'dan bir transfer daha

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Trabzonspor'dan Gökhan Karadeniz'i 1 yıllığına kiraladı.

Kulüp Başkanı Gültekin Gencer yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un transfer döneminin başlarında Altınordu'dan transfer ettiği Gökhan Karadeniz'i 1 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Gökhan Karadeniz'in, geçen yıl Türkiye liglerinin gol kralı olması nedeniyle transfer döneminde ismi geçen bir sporcu olduğunu ifade eden Gültekin Gencer, "Gökhan'ın transferi için Trabzonsporlu yöneticilerle görüştük. Onların sıcak bakması üzerine bizzat Gökhan ile görüştüm. Geç saatlerde de olsa transferi sağladık. Takıma artı bir güç katacağına inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Temmuz ayında Trabzonspor'a transfer olan Gökhan Karadeniz, Karadeniz temsilcisiyle bir UEFA Avrupa Ligi ve bir Süper Lig maçında kadroda yer aldı.