Basketbol "G.Saray'sız ligi onlar düşünsün"

"G.Saray'sız ligi onlar düşünsün"

17.06.2014 - 19:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray Spor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, sarı - kırmızılı kulübün Fenerbahçe Ülker ile oynanacak final maçına çıkmama kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

G.Saraysız ligi onlar düşünsün

NTVspor'a bağlanan Şükrü Ergün'ün açıklamalarından satır başlıkları şu şekilde:

Haberin Devamı

"Başkanımızın kararlarından sonra ligden de çekilebiliriz. Fenerbahçe ile bir sorunumuz yok, olmaması gereken şeyler oluyor. Bu olayın patronu olması gereken TBF ise yanlı kararlarıyla bizi bu kararı almaya itti. Bundan sonra Türkiye Basketbol Ligi'nin Galatararay'sız oyanandığı zaman nasıl değerli olabileceğini, ne hale geleceğini Basketbol Federasyonu düşünsün".

"Federasyonun bu kararın altında kalkamayacağını defalarca söyledik, çığlığımız duyulmadı veya dikkate alınmadı. Güvenmediğimiz bir federasyonun organizasyonu içinde olmayacağımızı ve ligden çekilme kararını değerlendiriyoruz".

"Sponsorlarımız da muhtemelen bizimle aynı görüştedir. Bugün ben yönetim kurulu toplantısına katılamadım. Eminin başkanımız ve yöneticilerimiz kararı bu şekilde değerlendirip almıştır".

Haberin Devamı

"Derbilerdeki rekabet, sahaya yansıyanlar ayrı bir konu. Bugün aldığımız kararla bunun çok alakası yok. Bu kararın müsebbibi TBF'nin tavırlarıdır".

"TBF'den bulabildiğimiz kişilerle görüştü başkanımız. Bu zamanda TBF yetkililerine ulaşılamadığını da öğreniyoruz, bu da ayrı bir konu zaten".

"Antrenörümüz 'oyna denirse oynarız, çekil derse çekiliriz' demişti antrenörümüz.

Yazarlar